futó,lépcsőn futás,black friday

Black Friday ajánlatok futóknak

Forrás: Getty Images
Akár beszereznéd az a legújabb futócuccaidat, karácsonyi ajándékokat vagy épphogy eleged van a Black Friday körüli herce-hurcából, mutatunk pár ajánlatot, amivel boldogabban zárhatod a napot!

Az biztos, hogy ma nagy kedvezményekre csaphatsz ám le!

A maratonman.hu-n például 20-70% kedvezménnyel vásárolhatsz a futócuccok között, akár az új cipődre is lecsaphatsz, úgyhogy érdemes körülnézni! Ez a Saucony Excursion TR11 például most 28%-kal olcsóbban, 17.900FT-ért kapható:

futócipő,saucony,black friday

De a Nike.com-on is őrületes kedvezmények várnak a Black Friday alkalmából, ez a különleges (nagyon praktikus és nem mellesleg csodaszép) futódzseki például 110 euró helyett most 76,97 euróba kerül!

futódzseki,futás,black friday

Többször olvashattál már arról nálunk, hogy mennyire fontos a sportolás utáni bőrtisztítás, hogy a fokozott verejtékezés és a szmog ne károsítsa a bőröd állapotát. Ebben fantasztikus társad lehet a Foreo Luna mini 2, ami különleges anyagának és pulzálásának köszönhetően hatékonyan és kíméletesen tünteti el a szennyeződéseket. Most pedig ráadásul 35%-kal olcsóbban, 28 593,50Ft-ért szerezhető be!

foreo,foreo luna mini 2,black friday

Ha viszont nincs kedved vásárolgatni, akkor is van számodra egy jó kis ajánlatunk! Látogass el az adidas Runners Budapest Black Friday futására! A részleteket itt találod: