black friday, online shopping

5+1 szuperjó Black Friday ajánlat, amit megéri kihasználni!

Forrás: Getty Images
Ha fontos számodra, hogy fitt és ápolt legyél, akkor mutatunk pár szuper terméket, amit a Black Friday alatt kedvezményes áron szerezhetsz be!

Sokak szerint az egészséges életmód drága, de valljuk be, ez az, amire megéri áldozni. Mégis, ha nem csak a külsődet és az életmódodat, hanem a pénztárcádat illetően is tudatos vagy, érdemes kihasználni azokat az akciókat, amelyekkel olcsóbban juthatsz hozzá a kiszemelt szépségápolási termékekhez, sportszerekhez vagy épp fitneszeszközökhöz.

Most mutatunk is pár szuper ajánlatot, hiszen itt a Black Friday!

1. Bár jelenleg este 8 után már nem futhatsz kint, hosszú még az ősz és a tél, ráadásul fél 5-kor megy le a nap, így koraeste is csak sötétben tudsz futni: éppen ezért nagyon fontos, hogy legyenek fényvisszaverő cuccaid, ezzel is láthatóvá téve magad az autósok számára a biztonságod érdekében. Ez az adidas futódzseki most olcsóbban lehet a tiéd, ha lecsapsz az aboutyou.hu Black Friday akcióján rá!

adidas, futódzseki

2. A hűvös időben még fontosabb, hogy megfelelően ápold és tápláld a bőröd, főleg akkor, ha rendszeresen kint is futsz. Persze tudjuk, hogy a rohanó mindennapokban nehéz erre időt szánni, épp ezért érdemes megismerkedni a a FOREO UFO 2 okoseszközzel, ami 90 másodperc alatt juttatja a bőrödbe a hatóanyagokat! Ez egy olyan különleges okosmaszk, ami hő- krio- és fényterápiával gondoskodik arról, hogy az eszközre helyezett maszk hatóanyagai a bőr legmélyebb rétegeibe is eljussanak, és sokkal gyorsabban szívódjanak fel, mint a hagyományos változatok esetében. A hozzá tartozó applikáció segítségével ráadásul a bőrtípusodra és a kedvedhez szabhatod, épp, mire van szükséged. A Black Friday akció alatt akár 35% kedvezménnyel szerezheted be a svéd FOREO termékeit november 20- december 4. között!

foreo ufo 2

3. Bizony, az idei év nem kedvez a diétáknak, hiszen sokan nassolással töltik a lakásba bezárt időt. Ha te szeretnéd formába hozni magad még a karácsonyi időszak előtt, érdemes tudatosan követned, épp milyen állapotban van a tested. Jó, ha tudod, hogy mekkora az izomfelület a testeden, és mekkora a zsír formájában lévő súlytöbblet. A Media Marktban november 20-án startol a Black Friday, így olcsóbban csaphatsz le erre a Omron testösszetétel elemző készülékre!

merleg, testosszetetel

4. Bár nagyon fontos, hogy megfelelően ápold az arcbőröd, a tiszta bőr ott kezdődik, hogy megfelelően eltávolítod róla a szennyeződéseket. A FOREO Luna™ 3 szónikus arctisztító készülék mindössze egy perc alatt mélyrehatóan és tökéletesen megtisztítja a bőröd, közben pedig erősíti, formában tartja és ragyogóvá is teszi. Egy szilikonkefe, ami feszesítő és masszírozó programválasztékkal rendelkezik, így több legyet üthetsz vele egy csapásra!

foreo luna 3

5. A covid-helyzetben inkább maradsz otthon, de a futásról nem szeretnél lemondani? Akkor szerezz be egy futópadot, hogy bármikor rápattanhass egy rövidebb vagy épp hosszabb kilométergyűjtésre! Az alza.hu-n ez a Lifefit darab például olcsóbban elérhető a Black Friday idején!

futopad

+1: Ugyan nem Black Friday, de kiadónk már karácsonyi lázban ég, így magazinjainkra, köztük a Runner's Worldre is óriási kedvezménnyel fizethetsz elő!