ultrafutás, Authentic Phidippides Run, Toldi Péter,

Ma délután 1-kor zár a cél az Authentic Phidippides versenyen, Toldi Péter újra második lett az extrém hosszú futamon

Forrás: Toldi Péter ultrafutó és futóedző
Egy óra múlva véget ér az idei Authentic Phidippides Run, az online eredmények szerint 2 futó még mindig halad a múlt hét csütörtökön rajtolt versenyen.

A 45 futóból, akik neve a rajtlistán szerepelt, 43-an indultak el, eddig 17-en értek célba sikeresen, köztük hazai színekben Toldi Péter, aki 68 órát és 36 percet töltött a 490 km hosszú útvonalon és másodikként futott be, akárcsak tavaly. Szerencsésen beért Bogár János is ma délelőtt. Jani 100 órát és közel 37 percet ment. Blaskó Mihály és Ferenczi István féltávnál nem fordultak vissza, számukra Spártában ért véget az idei Authentic Phidippides Run.

• TOLDI PETI A CÉLBAN! • 68 óra 36 perc alatt teljesítette a 490 km-es távot. Sajnos a befutó nem volt éppen jó...

Posted by Toldi Péter ultrafutó on Saturday, November 26, 2022

Az idei verseny első helyezettje ismét a lengyel Lukas Sagan lett, aki sikeresen megjavította saját pályacsúcsát, 65 óra 22 perc és 14 másodperc kellett számára az extrém táv megtételére, előző pályacsúcsa 65 óra 53 perc volt. Az első női befutó az olasz Francesca Ferraro lett, 88 óra 7 perc 55 másodperc alatt teljesítette a 490 km hosszú útvonalat. Maráz Zsuzsi tavaly futott pályacsúcsa, ami 67 óra 54 perc, nem került veszélybe.

Γιωργος Τεμόν Ζαχαριαδης και Janos Bogar!!!!!

Posted by Authentic Phidippides Run - Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος on Monday, November 28, 2022

Az idei verseny hazai vonatkozású krónikáját az Authentic Phidippides Run Hungarian Team Facebook oldalon követhetttük.

Az eredmények ITT találhatók!

Runner’s World 2022/04 (digitális verzió)

Runner’s World 2022/04 (digitális verzió)

Itt az ősz, és ezzel együtt legújabb lapszámunk is megjelent, ami segít neked akkor is, ha most kezdesz el futni, vagy éppen most kezded újra, mert nyáron leengedtél, esetleg leadnál pár kilót. De akkor is, ha keményen végig edzetted a nyarat, és ősszel a versenyeken szeretnéd végre learatni ennek gyümölcseit. Ha pedig éppen nincs különösebb sportcélod, csak olvasgatnál a futással kapcsolatban, akkor is számos hasznos és érdekes cikket találsz nálunk! Ízelítő a tartalomból: ITT

995 Ft

1095 Ft