RW, GRD

Átadtuk az első Global Running Day Award díjakat!

Idén először került megrendezésre a Global Running Day Award díjátadó gála, ahol 5+1 kategóriában adott át díjakat a Runner's World!

Elegáns parti ruhában és futócipőben gyűltek össze az ország leginspirálóbb futói a Runner’s World díjátadó gálán, amelyet futás világnapján tartottunk. Öt kategóriában választották meg az olvasók a hazai futóvilág ikonikus szereplői közül azokat, akik az elmúlt időszakban a leginkább motiválták követőtáborukat.

„Régi álmunk vált valóra azzal, hogy jutalmazzuk mindazokat, akik mindennapi sportos életünk részei, tanácsokkal és motivációval szolgálnak számunkra. Nem a futóteljesítményt, és nem sportszakmai díjat szerettünk volna átadni, hanem azokat szerettük volna kiemelni, akik a közösségi felületeken tömegeket mozgatnak meg és inspirálnak. A Runner’s World célja, hogy építse, növelje és egyre tudatosabbá tegye a hazai futóközösséget”
mondta el Birta Brigitta, a magazin főszerkesztője

5+1 kategóriában jelöltünk, de az olvasók és a futós véleményvezéres követői szavazhatták meg a nyerteseket. Minden jelölt egytől-egyik rengeteg szavazatot kapott, így tényleg igaz, hogy sokakat mozgatnak meg. Az esemény házigazdája Gajdos Tamás volt, aki maga is szenvedélyes sportoló, és többször szerepelt már a Runner's Worldben is!

A NYERTESEK

A #mamifutó kategóriában az olvasók Szántó Nellinek szavazták meg a díjat, az #azerdőkirálya Nedjalkov Balázs lett, míg az #emberfelettiteljesítmény kategóriában Lubics Szilvia győzött. A #napimotiváció kategóriában Boronkay Péter kapta a legtöbb voksot, a #legjobbtanácsok kategóriában pedig Evetovics-Balla Hajnalka nyert. Az olvasók a Saucony Endorphin Pro-t választották meg a legjobb futócipőnek.