ashton kutcher

44 évesen, életében először áll rajthoz a maratonon Ashton Kutcher – jótékonysági céllal

Forrás: Getty Images
Világsztár is fut majd a New York City Marathon mezőnyében!

Amikor egy híresség lefut egy adott távot, teljesít egy kihívást és ezzel bekerül a hírekbe, gyakran érkeznek olyan kommentek, hogy „de én is lefutottam már 10X a maratont, mégse írt róla senki!” vagy hogy „Ez most miért hír? Sokan futnak sokkal jobban...” – és ezek igazak is, azonban egy híresség vagy világsztár az ismertsége által rengeteg emberhez eljut, és ha valami olyan dolgot visz véghez, ami példaértékű (még akkor is, ha sokan mások is képesek rá), akkor az adott tevékenységet is népszerűsíti és ösztönöz másokat, hogy kövessék a példáját. Ashton Kutcher pedig most elhatározta, hogy életében először lefutja a maratoni távot. Ehhez egy igazán különleges versenyt, a New York City Marathont választotta, amit november 6-án rendeznek majd meg, ráadásul egy jó célt is hozzákapcsolt. Az általa és exfelesége, Demi Moore által alapított nonprofit szervezetet, a Thornt támogatja a futásával. A szervezet a gyermekek internetes szexuális zaklatása és kizsákmányolása ellen harcol.

Ashton Kutcher egyébként bevallotta, hogy fél egy kicsit a versenytől.

„Még sosem futottam maratont korábban. Be vagyok tojva.”
mondta

A felkészülését Becs Gentry futóedző támogatja, akinek egyébként 2:32-es a legjobb maratoni ideje.

Nem Kutcher az első világsztár, aki indul a NYC maratonon, teljesítette már Katie Holmes, Ryan Reynolds, Will Ferrell és Sean Love Combs (de talán P.Diddy-ként ismerősebben cseng a neve) is.

new york marathon
Forrás: Getty Images

Seant egyébként épp Ashton motiválta annak idején, hogy lefussa a New York-i maratont, amit 2003-ban teljesített 4:14-es idővel, és szintén jótékonysági szervezetet támogatott a futásával.

Reméljük, Ashton számára szuper élmény lesz a maratoni teljesítés!