huawei watch gt runner

Aktív életmód modern technológiával megspékelve

Forrás: Szigetvári Bence
A kütyük ma már az aktív, egészséges életmód legjobb társai lehetnek – ha okosan használod őket!

Egy egészséges nap egy pihentető és elegendő mennyiségű alvás után kezdődik, hiszen csak így tudod igazán energikusan kezdeni a reggelt. A Huawei WATCH GT Runner kielemzi az alvásaidat, és 3-4 hét után már egyértelműen megfigyelheted, milyen tendencia jellemző rád:

ha nincs elegendő mélyalvási vagy REM fázis, akkor napközben kell korrigálnod a szokásaidat, hogy ezek módosuljanak, este már ne végezz stresszel járó tevékenységet, vagy tedd korábbra az utolsó koffeintartalmú ital elfogyasztását, esetleg végy egy forró fürdőt. Az óra figyeli egész nap a pulzusodat, stressz szintedet is, amelyekkel szintén képet kapsz arról, hogy mik azok a jelenségek, amelyek kimerítenek, stresszelnek, és melyek azok, amik kiegyensúlyozottabbá teszik a tested működését.

huawei watch gt runner
Forrás: Szigetvári Bence
Kattints a képre és tudj meg többet!

A hidratációdat is monitorozza, így ha napközben is viseled a Runnert, szól, hogy igyál, vagy ha túl régóta ülsz egy helyben, akkor pedig azért, hogy állj fel, végezz pár átmozgató gyakorlatot, esetleg a stressz elűzése érdekében légzőgyakorlatokat.

Napjainkban a véroxigénszint egy olyan képet tud adni az egészségi állapotodról, amely által képben lehetsz, hogy megfelelő-e a működése. A Runner méri ezt is, így ha eltérést tapasztalsz, akkor biztosan tudhatod, hogy történt valami, és reagálhatsz rá.

A fenti funkciók nem csak a Runnerben találhatók meg, hanem a márka többi sportórájában is, úgy mint a WATCH GT 3-ban. Erről az óráról itt tájékozódhatsz bővebben:

A GT órák dizájnja nagyon elegáns és egyszerű, így szinte bármilyen öltözékhez passzolnak, ráadásul akár 14 napos üzemidővel rendelkeznek. Nagyon sok sportmódot támogatnak, így túrázhatsz, úszhatsz vagy jógázhatsz bennük, ezáltal segítik az aktív életmód kialatítását.

Minden andorid és apple termékkel kompatibilisek, a Huawei Egészség appon keresztül a telefonodban is megnézheted az értékeidet, futóútvonalaidat, alvásjellemzőidet.

Ha pedig már aktív életmód: tölts minél több időt a szabadban, hiszen ennél jobban semmi nem tölti fel a testedet, lelkedet. A Runner bárhonnan visszavezet, ha eltévednél az erdőben, barométer funkciójának köszönhetően pedig jelzést küld, ha vihar várható.

De addig is a Huawei P50 Pro telefonnal csodás képeket készíthetsz: továbbfejlesztett képalkotási algoritmussal még tisztább és valósághűbb képeket készíthetsz, ráadásul 2,5cm távolságból makro fotókat is lőhetsz, vagy 100X-ban zoomolhatsz. A 66W-os SuperCharge töltővel negyed óra alatt simán feltöltheted annyira, hogy kibírja veled egy kiadós futás vagy túrázás alatt.