ultrafutás,terepfutás,túrázás

A legcukibb terepfutó-pajtás: Cole, aki versenyeken is indul a gazdájával

Forrás: Alton Eckel
Alton Eckel ultrafutó a versenyekre is magával viszi örökbefogadott Shiba Inuját, Cole-t, aki imád túrázni és futni a gazdijával.

Alton Eckel 7 hónapos korában fogadta örökbe Cole-t egy barátjától, de rövidebb futásokra már korábban is elvitte. Aztán az örökbefogadása után az egyik legnehezebb amerikai terepfutáson kötöttek ki, Cole-nak azonban meg sem kottyant. Azóta minden szabadtéri programra magával viszi, sőt egy 16 hetes kurzus elvégzésével hivatalosan is segítőkutya lett, így szinte bárhol vele tarthat.

kutya,túrázás,terepfutás
Forrás: Alton Eckel
A két szuperhős :)

Nagyon feltűnőek, hiszen szuperhősöknek öltöznek be a versenyek alkalmával. Múlt télen közösen teljesítették a Northeast Ultra 8 Challenge-et, ahol a részvevőknek 8 hihetetlenül kemény túraútvonalon kell végigmenniük, maximum 24 óra alatt egyenként. És persze a női mezőnyt le is tarolták! De sok más hosszú túrán részt vettek már, arra azonban figyel Eckel, hogy a futások ne legyenek annyira hosszúak, mert az már Cole-nak nem tenne jót. Addig viszi csak, amíg látja rajta, hogy boldog és élvezi!

terepfutókutya,futókutya
Forrás: Alton Eckel
Hát nem cuki?

Mutatunk egy másik cuki futókutyust is: