befutói,salomon,nike,saucony

A hét befutói: légy motivált az év elején is!

Forrás: Montázs: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan futócuccokat gyűjtöttünk össze, amik segítenek megtartani a lelkesedésedet a hideg, szeles és sötét januárban is!

Forrás: Montázs: Hámori Zsófia

1. Nike futódzseki

Különleges anyagának köszönhetően könnyed viselet, de szárazon és melegen tart, amikor arra van szükség. A zsebei kialakítása könnyedebb elérhetőséget biztosít, fényvisszaverő betétei pedig a sötétben is láthatóvá tesznek. Arról nem beszélve, hogy nagyon menő a dizájnja!

2. Saucony Kinvara 10 futócipő (női változat)

A közkedvelt Kinvara legújabb változata (ez a dizájn egyúttal egy limitált kiadás is, amivel a márka a saját innovációját ünnepli), ami még könnyebb és kényelmesebb, mint az elődje. Neutrális cipőről van szó, mégis számos olyan futó hordja és szereti, akinek stabilra lenne szüksége, ugyanis kialakítáásnak köszönhetően remekül tartja a lábat. Az EVERUN talp segítségével energikusan léphetsz el a talajról, ami a tempódat is növelheti, a könnyed, légáteresztő felsőrész pedig szuperkényelmessé teszi!

3. Salomon futómellény

Kényelmes viselet, minimalista stílus, mégis sok minden elfér benne. Bármelyik évszakban viselheted, és ha az újévi fogadalmad az volt, hogy rákapsz a terepfutásra, akkor érdemes beszerezned egy ilyet (vagy hasonlót)!