a hét befutói,kompressziós

A hét befutói: kompressziós cuccok a gyorsabb regenerációért

Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal kompressziós futócuccokat gyűjtöttünk össze.

a hét befutói,kompressziós ruhák
Forrás: Hámori Zsófia
Az eheti válogatásunk főszereplői a kompressziós futócuccok.

1. Asics futófelső

A kompressziós felsőben plusz panelek is vannak, hogy minden testrészed megfelelően tudjon majd regenerálódni futás után. Az anyaga elvezeti a nedvességet, jól szellőzik és nagyon kényelmes viselet. A termékről itt találsz még infót.

2. Compressport kompressziós szár

Varrásmentes, ergonomikus anyaga csökkenti a talp leérkezésével járó izomsérüléseket, emellett az erekre és ízületekre nehezedő stresszt is mérsékli, így késlelteti a kifáradtást és csökkenti a fájdalmat. Itt találsz róla még több infót.

3. Adidas Alphaskin nadrág

Lélegző, könnyű, kompressziós anyagból készült, ami úgy simul a lábadra, mint egy második bőrréteg. Futás közben sem csúszik le, ugyanakkor nem is szorít, ráadásul csökkenti az izmok rázkódását futás közben. Szeretnél még róla olvasni? Itt megteheted.

Olvasnál még a témában?