a hét befutói

A hét befutói: Karácsonyi ajándékötletek futóknak

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan futócuccokat gyűjtöttünk össze, amik tökéletesek lehetnek a karácsonyfa alá.

a hét befutói
Ezeknek az ajándékoknak sok futó örülne.

1. Maraton feliratos éremtartó

Minden futó örül annak, ha az érmeit kiteheti a falra, hogy motivációt adjanak neki - na meg persze büszkélkedhet is velük. Ez az éremtartó acélból készült, fekete porfesték borítja, összesen 12-16 darab érem fér fel rá. Szélessége 42 cm, magassága pedig 19 cm. Itt tudod megrendelni.

2. Trigger point henger

Kinek ne jönne jól egy SMR-henger? Ezek a szivacsok segítenek az izmok ellazításában, a regeneráció felpörgetésében. Ez a típus rengeteg színben kapható, így biztos, hogy mindenki megtalálja a neki - vagy az ajándékozottjának legjobban tetszőt. Itt olvashatsz róla bővebben.

3. Asics Lite-Show Winter futónadrág

Ez a nadrág segít a viselőjének abban, hogy a hideg idő ne tántorítsa el a futástól. Különleges anyaga melegít és segít a mozgékonyság megtartásában is. Kis zsebében elférnek a legfontosabb dolgok, például a kulcs, zsepi, vagy a bankkártya. Minden részén fényvisszaverő díszítést kapott, így biztos, hogy látható marad benne az, aki hordja. Itt találsz róla még több infót.

Olvasnál még a témában?