Borítókép: A hét befutói: indulj útnak kánikulabiztosan!

A hét befutói: indulj útnak kánikulabiztosan!

Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

Forrás: Hámori Zsófia
Az eheti gyűjtemény gondoskodik arról, hogy friss maradj a kánikulában.

1. High5 kulacs

Szuper minőségű kulacs, amit kifejezetten sportoláshoz fejlesztettek ki. A fedele szivárgásmentes, így futás közben biztos, hogy bennemarad majd a vized. További részleteket ezen az oldalon olvashatsz.

2. Adidas supernova tko climacool trikó

Hihetetlenül könnyű anyagból készült, így biztos, hogy a melegben szárazon maradsz. A széles kivágásoknak köszönhetően kellemes benne a mozgás, fényvisszaverő részletei miatt pedig akár sötétben is használhatod, biztosan látható maradsz benne. Ha kíváncsi vagy több résztletre a termékről, látogass el erre az oldalra.

3. Jégzselé

A futók egyik legjobb barátja, ha hűsítésről beszélünk. Mentolt és kámfort tartalmaz, így megnyugtatja és felélénkíti a fáradt testrészeket. Egy hosszabb futás vagy kemény edzés után bátran használhatod, mivel felfrissülnek tőle az izmaid. Ezen az oldalon további információkat találsz a termékről.

Olvasnál még a témában?