Borítókép: A hét befutói: szuper termékek futóanyukáknak

A hét befutói: szuper termékek futóanyukáknak

Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

futás anyaként, futócuccok, a hét befutói
Forrás: Hámori Zsófia
Ezek a termékek jól jönnek minden futóanyukának!

1. TFK futóbabakocsi

Nincs is jobb, mint együtt mozogni a gyermekeddel, hiszen ez a pozitív élmény az ő életmódjára is hatással lesz később! A futóbabakocsiban 6 hónapostól 3 éves korig utazhatnak a gyerekek, így nem kell bébiszittert fogadnod és könnyebben beiktathatod a mozgást a hétköznapjaidba. Akár terepen is használhatod, a fogantyú magasságát pedig pár mozdulattal beállíthatod, így kényelmes lesz vele a futás. Mivel összecsukható, így autóval bárhova magaddal viheted, levehető huzatát pedig egyszerűen tisztíthatod mosógépben is. Mózeskosarat és hordozót is beszerezhetsz hozzá, így akár újszülöttkortól is használhatóvá válik a babakocsi. Itt még több infót találsz róla.

2. Asics zero distraction sportmelltartó

Akár intenzív edzések közben is maximálisan tart, ami különösen jól jön újdonsült anyukáknak, hiszen a várandósság és a szülés hatására nagy változások mennek végbe a testben ez alól pedig a mell sem kivétel. Emiatt nagy szükség van egy olyan sportmelltartóra, ami erős tartást biztosít. Kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes viselet, párnázott pántjait egyszerűen a saját méretedre állíthatod. Légáteresztő anyagának köszönhetően még a legnagyobb melegben is kellemesen sportolhatsz benne. További információkért kattints ide!

3. Polar M200 GPS futóóra

Csuklóérzékelős pulzusmérővel rendelkezik, így könnyedén megtervezheted az edzéseket és megtarthatod a motivációdat. Intelligens kalóriaszámlálóval rendelkezik, emellett megmutatja, mennyire voltál aktív a nap folyamán és tanácsokat, motivációt ad a céljaid eléréséhez. A futási indexből pedig kiderül, hogyan fejlődik a teljesítményed - ez a funkció különösen jól jön újrakezdő futóanyukáknak, hiszen a mért adatokat megvizsgálva tudod alakítani az edzéseidet, ezáltal elkerülheted a túlterhelést és fokozatosan térhetsz vissza a sportoláshoz. Ha olvasnál még az óráról, látogass el erre az oldalra!

Olvasnál még a témában?