a hét befutói

A hét befutói: Induljon az alapozás!

Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan futócuccokat gyűjtöttünk össze, amiket az alapozó időszakban használhatsz.

a hét befutói,Nike React Shield futócipő,polar vantage,domyos kettlebell
Forrás: Hámori Zsófia
Ezek a cuccok jó szolgálatot tesznek az alapozó időszakban.

1. Polar Vantage V óra

A csúcstechnológiás, vízálló edzőtárs segít a maratoni felkészülésben, de akár triatlonozáshoz is használhatod. Csuklóérzékelős pulzusmérője szélsőséges körülmények között is pontosan mér, így nincs szükség mellkaspántra. Az óra segít a regeneráció és edzés közti arany középút megtalálásában is, az eredményeidet pedig az edződdel is könnyedén meg tudod osztani. Itt olvashatsz róla bővebben.

2. Domyos kettlebell

Szuper eszköz arra, hogy megerősítsd a futáshoz használt izmaidat, így ideális keresztedzéshez. Az egész testedet átmozgathatod vele, gumialapja pedig védi a padlót a sérülésektől, így otthoni edzéshez is ideális. Széles markolatának köszönhetően akár egy vagy két kézzel is használhatod. Itt találsz róla még több információt.

3. Nike OdysseyReact Shield futócipő

Ebben a futócipőben még a vizes utakat is meghódíthatod. Vízlepergető felsőrésze nem engedi, hogy egy kis eső megállítson. A sarkán és a talp első részén lévő gumi pedig segít az optimális tapadás elérésében. Fűzőjét könnyen tudod állítani, így még a legnagyobb hidegben sem okoz gondot, hogy megigazítsd. Itt találsz róla még több infót.

Olvasnál még a témában?