Borítókép: 1000 profi tipp futáshoz – Runner's World könyv

1000 profi tipp futáshoz – Runner's World könyv

Szeretsz futni? Vagy csak szeretnél? Esetleg már a maraton gondolatával kacérkodsz? Ez a könyv neked szól.


Az első lépésektől az első maratonig mindenben segítségedre lehet a Runner's World vadonatúj könyve, amelyben minden benne van, amit a futásról tudni szeretnél. Számtalan tippet és tanácsot olvashatsz benne arról, hogyan érdemes edzened, mit jelent az alapozás és miért fontos a keresztedzés. Mindent megtudhatsz a helyes és egészséges táplálkozásról is, valamint arról, hogyan érheted el az ideális súlyt a futás segítségével. A nőkre külön gondoltunk: megmutatjuk, mire kell figyelnie a nőknek, ha futni szeretnének, különösen akkor, ha gyermeket várnak. Segítséget nyújtunk a versenyzéshez is, konkrét edzéstervekkel a legnépszerűbb távokhoz. Nem feledkeztünk meg a futók törékeny lelkéről sem: megmutatjuk, hogyan maradhatsz motivált akár akkor, amikor a kanapéról kéne felállnod, akár akkor, amikor maratoni távot teljesíthetsz.

KATTINTS IDE ÉS RENDELD MEG ONLINE INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL CSAK 1 990 Ft-ÉRT!

1000 profi tipp futáshoz

1000 profi tipp futáshoz

Segítségedre van szükséged az edzésterved kialakításához? Legyél teljesen kezdő, vagy vár profi futó, cikkeinkben megtalálhatod a számodra leginkább megfelelő edzésterveket.

 

1590 Ft

1990 Ft

1000 Edzéstipp futáshoz

1000 Edzéstipp futáshoz

Ha elszántad magad, már meg is tetted a legfontosabb lépést a futóvá váláshoz. Amire ezen kívül szükséged lesz, azt mind megtalálod a Runner’s World első könyvében. 1000 tippünk végigvezet az első lépéstől az első versenyig vezető úton.

 

1990 Ft

2490 Ft

1000 Futótipp nőknek

1000 Futótipp nőknek

Ha elszántad magad, már meg is tetted a legfontosabb lépést a futóvá váláshoz. Amire ezen kívül szükséged lesz, azt mind megtalálod a Runner’s World kifejezetten nőknek szóló futótippjei között!

 

1990 Ft

2490 Ft