futótábor,terepfutás,Balaton,edzőtábor

Runnabe futótábor: Ahol a nyaralás, szórakozás és a futás találkozik

Mi, futók szeretünk futni akkor is, ha nyaralunk. Sőt van, aki nyaralás, pihenés közben többet fut, mint a dolgos hétköznapokon. Másoknál pedig kifejezetten a futás a hívószava a nyaralásnak, pihenésnek. A Happy Hippy Camp ezt a két dolgot ötvözte.

A Runnabe srácok harmadik alkalommal szerveztek futótábort a múlt héten. Szerdától vasárnapig lehetett időzni egy olyan közegben, ahol egyetlen közös téma egészen biztosan akadt mindenkivel. A futás, természetesen. Paloznakon, a Mandel Kemping volt a főhadiszállása a pár napos eseménynek, amelyen majd két tucatnyi futó vett részt. Edző ugyan nem volt a táborozók között, de komoly feszített program sem, csupán néhány kemény edzés, amelyet a kemping szuper hűs medencéjénél lehetett levezetni sörözve, fröccsözve, lazulva.

futótábor,edzőtábor,terepfutás,Balaton
Forrás: Happy Hippy Camperek saját fotói

A kiegészítő programok között spontán esti beszélgetés kerekedett Lőw Andrással, NedyBali szuper vegán vacsorát rittyentett a szénhidrátéhes táborlakók számára, a sajkodi strandon a SUP-ozással próbálkozhatott, ki arra vágyott, és volt jóga Orosz Anitának köszönhetően. A többi programpontot, mint például a slackline egyensúlyozást, a fröccs mérföldet és a habfürdővel áztatott nejlonon való csúszkálást a kánikulában megfittyedt runnerek lehúzták a „to do” listáról.

futótábor,edzőtábor,terepfutás,Balaton
Forrás: Happy Hippy Camperek saját fotói

A futás persze egyik nap sem maradhatott el. A Paloznak környéki erdőség és Tihany adott otthont az edzések zömének, de aki síkon akart koccanni egyet, azzal sem volt gond, a balatoni bringaút prímán adta magát az efféle igények megvalósulásához.

Szuper 5 napos futótábor volt!

futótábor,edzőtábor,terepfutás,Balaton
Forrás: Happy Hippy Camperek saját fotói
futótábor,edzőtábor,terepfutás,SUP,Balaton
Forrás: Happy Hippy Camperek saját fotói

Ha hasonló időtöltésre vágysz, ne habozz jelentkezni a szeptember végi Generali Runner’s World futótáborba. A részletekért kattints ide!