Borítókép: A futócipőn túl

A futócipőn túl

Ha ebben a melegben lecserélnéd a kedvenc futócipődet túrázásnál vagy akár csak hétköznapi viseletként egy szandálra, de maradnál a sportos vonalnál, mutatunk pár szuper darabot!
túra szandál
  1. Crocs Swiftwater 14 590 Ft, tranzitshop.hu

    Az antibakteriális Croslite alapanyagokból készült könnyű lábbeli széles felsőrészben kényelmesen terül el a láb és kialakításának köszönhetően lélegzik is. Mint ahogyan már a krokodilos márkánál megszokhattuk, percek alatt szárad, és pehelykönnyű ez a modell is.

  2. Keen Clearwater CNX 32 990 Ft mountex.hu

    Kecsesebb formájú, mint a márka többi szandálja, de ez a lábbeli is az orrára felhúzódó gumiburkolatot kapott, hogy meggátolja az orr-rész kopását. A szabályozható fűzésrendszer stabilan tartja a lábat, hogy könnyen lehessen benne túrázni. Ha gyereknek keresel szandált, akkor érdemes ráguglizni a márkára, mert gyártanak belőle kisebb méreteket is.

  3. The North Face 16 585 Ft ecipo.hu

    Egyszerűbb modell, ami egy lenge nyári ruhával, farmersorttal, futószoknyával is jól mutat. Ráadásul nagyon kényelmes és kánikulában is hűséges társunk lehet, akár hosszú kilométerekre is.

  4. Teva 16 990 Ft answear.hu

    Ez az egyik olyan sportszandáljairól híres gyártó, aki törekszik arra, hogy finomabb, trendibb darabokkal is rendelkezzen. Ha szeretnél vékonyabb talpat, egyszínű felső résszel, akkor náluk biztosan találsz ilyen modellt is.

  5. Merrell Terran Lattice II 15 990 Ft tranzitshop.hu

    Valóban túrázásra tervezett szandál, kényelmes és szellőző bőr felsőrésszel, könnyen és gyorsan állítható pántokkal, lélegző bélésanyaggal, puha, mikroszálas talpbetéttel.

  6. Columbia 19 990 Ft, dockyard.hu

    A „kis fekete” megnevezés itt most nem állja meg a helyét, mert bár a színe fekete, nem a legkecsesebb darab. Viszont annál praktikusabb! A szandál egyik előnye, hogy több fajta közegben viselhető, mert felépítése és anyagai lehetővé teszik, hogy mind vízben, mind pedig szárazföldön kényelmes, funkcionális viseletet biztosítson.

Runner's World Terepfutó magazin

Runner's World Terepfutó magazin

Megrendelhető!
MOST 25% kedvezménnyel!

 

1495 Ft

1995 Ft