edzés, sport,

Kerek popsi, erős térdek: minden, amit az egyik legfontosabb erősítő gyakorlatról (és pár keményebb verzióról) tudnod kell

Forrás: Getty Images/ FluxFactory
Runner's World írása: A futáshoz, és ahhoz, hogy fejlődni tudj benne, nagyon fontos az erősítés is. Ha a combok, a farizmok jó formában vannak, azzal nemcsak a térdproblémákat előzheted meg, de a teljesítmény is javul - nem mellesleg a test is arányosabb, tónusosabb lesz.

Ha választani kellene egy egyszerű, könnyen kivitelezhető, de nagyon hatékony gyakorlatot, ami főképp a comb és farizmokat erősíti, akkor a guggolás mellett a kitörés lenne a másik.

Te végzed? Milyen gyakran, milyen módszerrel és mennyit? Biztos, hogy jól csinálod? Hogy meghozzuk hozzá a kedved, most bemutatjuk a sétáló kitörést, és elmondunk mindent, amit tudnod kell róla.

Body Sculpture kézi súlyzó szett 2 x 0,45 kg fekete / pink

Body Sculpture kézi súlyzó szett 2 x 0,45 kg fekete / pink

A kézisúlyzók a testedzések legegyszerűbb eszközei. Használható bemelegítésekhez, fitness gyakorlatokhoz, erőnléti edzésekhez. A teljes felső izomzat edzésére alkalmas. A súlyok növelésével fokozhatjuk az edzések intenzitását. Rehabilitációs célokra is alkalmas.

A terméket a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül tudjuk kiszállíttatni.

3885 Ft

Ami dolgozik közben: farizmok, combfeszítő és combhajlító izmok, csípőizmok, vádli, a core területe

A sétáló kitörés kiváló gyakorlat az alsótest összes fő izomcsoportjára, mellette javítja az egyensúlyt és növeli az erőt. Ez a mozgás a legtöbb ember számára ismerős, ám most az egy helyben álló verzió helyett a sétáló variációt mutatnánk be, mi lényegesen nagyobb kihívást jelent - hiszen közben meg kell őrizned az egyensúlyodat.

A sérülések megelőzése miatt is fontos, hogy gyakran végezd a gyakorlatot: mivel nagyban segíti az egyensúlyérzékelést és a stabilitást, segít, hogy jobban viseld az esésekkel kapcsolatos sérüléseket. A pulzust is képes nagyon felvinni, így a magas intenzitású tréningekbe is abszolút beépíthető. Ráadásul eszköz sem kell hozzá, pusztán egy kis hely, így akár otthon, akár a futóedzéseid után is simán elvégezheted!

Így néz ki helyesen a gyakorlat: