Borítókép: Ha nem szeretnél lemaradni a futós újdonságokról, ezt a dolgot meg kell tenned!

Ha nem szeretnél lemaradni a futós újdonságokról, ezt a dolgot meg kell tenned!

Forrás: Getty Images
Nem csak űzni szereted a futást, hanem szívesen olvasol is róla? Akkor egy Facebook-beállítást mindenképpen változtass meg!

A Facebook legújabb változtatásának köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy eltűnik a hírfolyamodból minden Runner's Worldös poszt, és ha te ezt nem szeretnéd, van is megoldásunk az ügyre! Sőt, azt is beállíthatod, hogy elsőként ezeket a tartalmakat lásd! De, miért is nem jó, ha lemaradsz a cikkeinkről?

  1. Versenyfelkészülés alatt, de kezdőként is hatalmas motivációt jelent, ha plusz tippeket, újdonságokat ismersz meg erről a sportról.

  2. A Facebook-oldalon folyamatosan közzétesszük azokat a kérdéseket, amelyeket olvasóink intéztek valamelyik szakértőnkhöz – természetesen a válasszal együtt! (Te is kérdezhetsz!)

  3. Ha fogyni szeretnél, abban is segítségedre vagyunk, hiszen minden nap osztunk meg ezzel kapcsolatos újdonságokat is.

  4. Mindegy, hogy edzéssel vagy táplálkozással kapcsolatos tippre van szükséged, nálunk megtalálod!

Meggyőztünk? Mert akkor mondjuk, mi a teendő:

  • A Facebook nyitóoldalán a jobb felső sarokban lévő menüben találod a „Hírfolyamot”, ha a 3 kis pöttyre kattintasz, legördül a menü, itt találod a „beállítások szerkesztését”.
  • Utána kattints az „Elsőként megjelenők beállítására”
  • Keresd ki a Runner's Worldöt, és jelöld be! A „Kész”-re kattintva meg is vagy, mostantól elsőként jelenik meg a hírfolyamodban minden RW-ös Facebook poszt!
  • Ha esetleg a listában nem találod meg a Runner's Worldöt, akkor látogass el az oldalra, és ott állítsd be!

Meg is vagy! Jó futást és olvasgatást kívánunk.