Borítókép: 2 perces trükk: így érleld meg az avokádót!

2 perces trükk: így érleld meg az avokádót!

Forrás: Unsplash
Neked is az egyik kedvenc csemegéd, ami iszonyú csalódást okoz, ha éretlen, keserű és kemény? Mostantól nem kell napokat várnod, hogy tökéletes legyen!

Az avokádó az egyik legfinomabb, legtáplálóbb superfood, ami egyszerre laktató, de mégis könnyű, nagyon sokféleképpen elkészíthető: szendvicskrémnek, mártogatósnak, smoothie-nak, salátának. Olyan tápanyagokban és hasznos olajokban gazdag zöldség, amely még egy fogyokúrába is jól beleilleszthető, nem mellesleg még.a bőrödnek is jót tesz.

Arra vigyázz, hogyan pucolod meg, magozod ki és szeleteled fel, mert rengetegen kerülnek kórházba a helytelen konyhai művelettől. Most egy olyan gyors trükköt mutatunk, amitől, puha és krémes lesz az avokadód.

Forrás: Unsplash
Klasszikus, finom, tápláló fogás az avokádós toast tojással.

2 perc és krémes!

Hogy mi a 2 perces trükk? Nem kell más, mint frissentartó fólia, avokádó és mikrohullámú sütő!

Vágd félbe az avokádót, távolítsd el a magokat, a fél avokádókat csomagold be frissentartó fóliába és tedd a mikróba 2 percre magas fokozaton. Nagyon forró lesz, amikor elkészül, úgyhogy ne fogd meg szabad kézzel, amikor kiveszed. Azonnal tedd hideg vízbe a becsomagolt zöldséget, hogy gyorsan lehűljön és ne puhuljon túl. Csomagold ki és már eheted is a krémes fimomságot! Egészségedre!