Borítókép: Must have eszközök téli futáshoz

Must have eszközök téli futáshoz

Forrás: pexels.com
Röpködnek a mínuszok, de ez nem tántoríthat el a kinti edzéstől? Mutatjuk mi az, amivel feltétlenül szerelkezz fel, ha jót akarsz magadnak.

Ruha teszi

A téli hidegben kifejezetten figyelned kell a megfelelő sportruházatra, hogy óvd az ízületeidet. Válassz megfelelő technikai aláöltözetet, olyan hosszú ujjút viselj, ami elvezeti a nedvességet, a kemény cidrihez pedig nézz polár béléses nadrág után. Cipőből jobb, ha a légáteresztő anyagokat elteszed pár hónapra, helyette olyat viselj, ami nem ereszti át a vizet. A kiegészítők mint a kesztyű, sapka és a csősál szintén alapdarabok a téli ruhatárban.

Forrás: pexels.com

Kütyük

Te is imádsz zenét hallgatni futás közben? Míg nyáron a legfontosabb paraméter, hogy jól szóljon a füles és ne essen ki a füledből mozgás közben, télen bele kell kalkulálnod azt is, hogy kényelmesen beférjen a sapka/fejpánt alá. Apropó fej: a rövid nappalok miatt nagyobb az esély, hogy szürkületben vagy épp vaksötétben indulsz neki az útnak, ilyenkor mindenképp legyen rajtad fejlámpa, hogy biztonságos maradjon az edzés. Azt hihetnéd, hogy hideg időben kevésbé izzadsz, ez persze nagy tévedés. A téli edzések után is nagyon fontos, hogy megfelelően tisztítsd a bőröd a szennyeződéstől és lerakódástól. A FOREO LUNA mini 3 vízálló kialakításának köszönhetően a jól megérdemelt forró zuhany közben is elvégezheted az arctisztítást. Az okoseszközzel már egy perc alatt tiszta és egységes felszínű bőrt varázsolhatsz magadnak, anélkül, hogy órákat pepecselnél a fürdőszobában. A FOREO LUNA mini 3 orvosi szilikonból készült sörtéinek segítségével hatékonyan, mégis kíméletesen végezheted el az arcápolási rutinod.

foreo,beauty,okos,eszköz,svéd
Forrás: Hámori Zsófia
A svéd okos arcápolási eszköz eltünteti a lerakódások 99.5%-át

Inni-enni

Az immunrendszerednek szüksége van alapos támogatásra. Háláld meg a testednek a jó szolgálatot és gondoskodj arról, hogy megfelelő mennyiségű vitamint vigyél be a szervezetedbe. Az ünnepek körüli időszakban hajlamos vagy elcsábulni a kalóriadús nasik irányába, de figyelj arra, hogy tápláló ételeket is fogyassz!

Forrás: unsplash.com