reptér, parkolás,

Reptéri parkolás

A repülős utazások legnehezebb részét mindig a reptéri procedúrák képezik. Hazánkban a köztudatban még mindig Ferihegyként szereplő Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szolgálja ki a repülős utazások legtöbbjét. Aktuális nevét a leghíresebb magyar zeneszerző után kapta, a mester születésének kétszázadik évfordulója alkalmából. Szerencsénkre európai viszonylatban is a jól megközelíthető, jól használható és megfizethető repterek csoportjában van a Budapest Airport.

A repülőtér megközelíthetősége

Nemzetközi reptér révén a nap 24 órájában áll az utasok rendelkezésére. Szerencsére a budapesti repülőtér már tömegközlekedéssel is jól megközelíthetővé vált, sőt, a reptéri parkolási lehetőségek is tovább fejlődtek. Az elérhető parkolóhelyek száma jócskán megnövekedett, illetve a reptér határterületén is további helyek kerültek kialakításra. Ennek köszönhetően a korábbi, csak borsos árú parkolók mellett már az utasok pénztárcájához illő megoldások is megjelentek.

Parkolási lehetőségek

A legjobb választás gépjárművedet a reptéren hagyni, amíg nyaralsz, vagy üzleti útra utazol. Sok kellemetlenségtől kíméled meg magad: nem kell taxiköltséggel vagy tömegközlekedési menetrenddel kalkulálnod. A Budapest Reptér Parkolónál a nap minden órájában a rendelkezésedre állnak és a segítségedre is lesznek, ha szükséges. Az érkezésed után a csomagjaidat átpakolják a transzferjáratba, majd ezzel a busszal pár perc alatt már a repülőtér termináljában találhatod magad, ahol már csak a szokásos becsekkolás és átvizsgálási folyamatok várnak még rád.

Használati feltételek

A parkolóban a szokásos KRESZ előírások az érvényesek, tehát a legnagyobb megengedett sebesség 15 km/óra. Természetesen a gyors és gördülékeny ügyintézés érdekében az irataidra is szükség lesz, továbbá a járatszámokat is le kell adnod. A parkoló őrzött, biztonsági kamerarendszerrel felszerelt, így a káresemény az utazásod ideje alatt – ha itt hagyod a gépjárművedet – kizárt.

Az elmondottakon kívül a ferihegyi parkolónál még az árak is kiválóak. Rugalmas foglalási rendszerük van, a modern fizetési lehetőségek mindegyikével rendelkeznek. A „full extrás” szolgáltatásuk jelenleg fapados áron érhető el. Ebbe a fapadosba nyugodtan fektethetünk, hiszen nem kell előrefizetnünk, sőt bármikor lemondható egyéb szankciók nélkül. Csupán a nagyszerű szolgáltatást kell megfizetnünk akkor, amikor igénybe szeretnénk venni. Elöljáróban csak egy helybiztosítás és annak visszaigazolása szükséges a cég részéről. A parkoló egyéb szolgáltatásokkal is a rendelkezésünkre áll: már kedvező áron utasbiztosítást is tudunk kötni az irodájukban. Más dolgod ezután már nincs, csak az, hogy kigurulj a repülőtérre. Ha az autódat a parkolóban hagyod, akár külső és belső takarításon is átheshet ez idő alatt. Tervezd az utazásod a lehető legokosabban, mind anyagi, mind egészségügyi szempontból! Szép nyarat kívánunk!