szerszám,férfi

Nélkülözhetetlen szerszámok férfiaknak

Az alábbiakban olyan szerszámokat veszünk sorra, amik nem hiányozhatnak egy férfi szerszámosládájából sem. Olyanokat, amik egy háztartásban szinte nélkülözhetetlenek. A különböző típusú kalapácsok, csavarhúzók, fogók bizonyosan szinte minden otthonban megtalálhatók. Ezek a szerszámok jól jönnek, ha elromlott valami a házban, vagy javításra van szükség, de ajándék ötletnek sem utolsók.

Mit rejt a láda?

Az a bizonyos szerszámosláda sok mindent el is árul a gazdájáról.

A hobbikertészek ládájának mélyen kerti szerszámokat találunk, az ezermestereknél rengeteg csavarhúzó, csavar vagy egyéb kéziszerszám lapul. A műszaki szakiknál nagy eséllyel találni valamilyen gépi szerszámot, a barkácsolóknál fűrészt, az építőmestereknél kőműves szerszámokat.

A legfontosabb szerszámok

Az alábbi szerszámokat javasoljuk ajándéknak vagy csak a mindennapokra:

  • Egy igazi klasszikus: a csavarhúzó készlet. Egy több darabos készlettel biztosan nem hibázunk.
  • Csavarhúzóra bármikor szükség lehet, ezért jó, ha van belőle több méretű is a házban. Vásárláskor legyünk körültekintőek. A kényelem szempontjából érdemesebb olyan darabot választani, amelynek csúszásgátlós gumival látták el a markolatát.
  • Kalapács: gyakran előkerül, főleg a barkács munkák esetén. Többféle méretben és kivitelben kapható. Választhatunk személyre szabottan.
  • Mérőszalag: nagyon egyszerű dolog, de sok bosszúságot tud okozni, ha nincs a készletben. A pontos mérés mindennek az alapja.
  • Csípőfogó: komolyabb munkálatok elvégzéséhez nélkülözhetetlen. Például ha el kell vágni egy drótot vagy huzalt.
  • Harapófogó: jó szolgálatot tehet, amikor szöget kell kihúzni valamiből.
  • Metszőolló: a kerti munkák alap szerszámai közé tartozik. Fontos, hogy kiváló minőséget válasszunk. Legyen kellően éles és illeszkedjen tökéletesen a kézhez.

Javasoljuk, hogy vásárláskor tartsa szem előtt a minőséget. Ha egy szerszám meghibásodik, eltörik, az nemcsak kellemetlenséget, de sérülést is okozhat.

A szerszámok mellé válasszunk minőségi munkavédelmi eszközöket is, hogy biztonságban tudjuk az otthoni ezermestereket szerelés közben. A munkavédelmi kesztyűk, védőszemüvegek otthonunkban is nélkülözhetetlenek.

Természetesen az itt felsoroltakon kívül számos egyéb szerszám is megtalálható a VasMuszakiBolt.hu-nál, gyakorlatilag mindent egy helyen megvásárolhat, amire szüksége lehet otthonában.

Ha nem tud választani a bőséges termékkínálatból és tanácsra van szüksége, keresse fel bátran munkatársaikat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.