Harry herceg, maraton,

Micsoda meglepetés! Harry herceg meglepte a maratonfutókat Los Angelesben!

Forrás: Pool/Getty Images
Harry herceg nagyon a szívén viseli a maratonfutók sorsát, ezért is döntött úgy, hogy alaposan meglepi őket Los Angelesben.

Harry herceg videóüzenetben küldött üdvözletet az október 4-i London Maraton résztvevőinek, mivel nem utazhatott a helyszínre a koronavírus járvány miatt. Lélekben azonban ott volt honfitársaival a maratonon, Los Angelesben - jelenlegi lakhelyén - azonban személyesen is buzdította a versenyzőket.

A @3ptriteam Instagram-fiók osztotta meg a képet, amin a herceg a csapatuk két tagjával pózol: Harry herceg beszélgetett el Mark és Chudney Espiritu-val, az egyik csapat házaspárjával, akik szintén az indulók között voltak. A házaspár elképesztően meglepődött a herceg jelenlétén, akiket a herceg a London Maraton képviseltében kérdezett.

Hát ez is megtörtént...Áprilisban kellett volna futnunk a 40. London Maratonon, aztán jött a COVID, a maratont áttették október 4-re, de a vírus még mindig itt van, így virtuális formában rendezték meg a versenyt, amit lefuthattunk, és reménykedhetünk, hogy 2021, 2022, vagy 2023-ban személyesen is ott lehetünk...
mesélte a házaspár.
Harry herceg, futás,
Forrás: Pool/Getty Images

És hogy miért épp velük elegyedett szóba a herceg? A férj, Mark mesélt a szervezőknek felesége hihetetlen életéről, küzdelméről a rák ellen, és arról, hogy a futás milyen hatalmas segítséget jelentett számára a gyógyulás idején. Ráadásul a nő az édesanyjáért fut, aki szintén a gyilkos kór ellen küzd. A szervezők pedig jelezték a férfinak, hogy a London Maraton képviseletében készítenek majd velük interjút - amikor pedig a helyszínen kiderült, hogy maga Harry herceg lesz a beszélgetőpartner, majdnem elájultak az örömtől.

1000 Edzéstipp futáshoz

1000 Edzéstipp futáshoz

Ha elszántad magad, már meg is tetted a legfontosabb lépést a futóvá váláshoz. Amire ezen kívül szükséged lesz, azt mind megtalálod a Runner’s World első könyvében. 1000 tippünk végigvezet az első lépéstől az első versenyig vezető úton.

 

1990 Ft

2490 Ft

Harry herceg azt is megkérdezte, nem gond -e, ha a földön ülve beszélgetünk. Az interjú sokkal inkább egy baráti beszélgetés volt. Nem hittem volna, hogy valaha Harry herceggel beszélgetek majd, ez olyan, mint a mesekönyvekben. Harry herceg engedte, hogy fotózzunk, természetesen maszkot viselt, és tartottuk a távolságot is
árulta el a boldog futónő.