Borítókép: Varázsold emlékeidet vászonképből készült fotófalra!

Varázsold emlékeidet vászonképből készült fotófalra!

Egy vászonkép mindig remek lehetőséget nyújt arra, hogy a kedves emlékeket felidézzük. Egy kép a nappali falán vagy a hálószobában otthonosabbá teheti lakásunkat. Ha pedig rápillantunk a képekre, mindig visszagondolhatunk a kellemes emlékekre.�

Hogyan készül a vászonkép?

A vászonképek készítése nem egy olyan bonyolult folyamat, ahogyan képzeled. Az első lépés, hogy kiválasztod a kívánt képet. Ennek a minőségét ellenőrzi a vászonkép készítő cég, és ha gond lenne, egyeztetnek veled. Ez után készítenek egy nézőképet, ahol láthatod, hogy körülbelül hogyan fog kinézni a kért vászonkép. Ha bármilyen észrevételed, javaslatod van, ekkor még nyugodtan megteheted. Ha ez is megvan, akkor megkezdik a gyártást. A minőségi vászonképek vízálló festékkel készülnek, így később könnyedén tisztíthatod. Végül igény szerint vakrámára feszítik, hogy könnyedén felhelyezhesd faladra.

Röviden a fotófalról

A fotófal egyik előnye, hogy nem kell bajlódnod a kedvenc képed kiválasztásával. Ugyanis nem csak egy vagy két képet tehetsz a fotófalra, hanem annyit, amennyit csak szeretnél. Válaszd ki, melyek azok a képek, amelyeket nap mint nap szívesen látnál otthonodban. Ezeket szervezheted egy-egy konkrét esemény vagy egy számodra fontos személy köré. De dönthetsz úgyis, hogy a szeretteidről válogatsz ki képeket vagy az életedből néhány eseményről. Ez mind rád van bízva.

Ezen kívül ajándéknak is tökéletes lehet. Sőt, itt sem kell azon aggódnod, hogy melyik legyen az az egyetlen kép, amely a vászonra kerül, ugyanis temérdek képet tehetsz rá. Ez a meglepetés biztosan elnyeri mindenki tetszését. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül egyedi és személyre szabott.

Mitől lesz igazán különleges a fotófal?

Ahhoz, hogy a fotófalad a lehető legkülönlegesebb legyen, most adunk néhány tanácsot is. A fotófal akkor lesz igazán lenyűgöző, ha a képek méretei különbözőek. Az azonos méretű képek egyhangúvá és kissé unalmassá tehetik a fotófalat. Így az a legjobb, ha variálod a képek méretét. Nyugodtan rugaszkodj el a megszokottól és használd a fantáziádat! Csak rád van bízva, hogy melyik képeket mekkora méretűre szeretnéd. Hidd el, így biztosan mindenkinek megakad rajta a szeme!

Valamint nem csak a fotók méreteit variálhatod, hanem azt is eldöntheted, hogy melyik kép hova kerüljön a fotófalon. Ehhez segítséget nyújt a fotófalat készítő cég is. Ugyanis elmondhatod elképzeléseidet, ők pedig segítenek neked a tervezésben. Ha te is vágynál egy vászonkép fotófalra, akkor nézz be a vaszonkep.hu oldalára.

Egy fotófal akkor lesz igazán különleges, ha folyamatosan megújítod. A változatosság gyönyörködtet. Érdemes minden évben egy-két új fényképet rendelned hozzá, hiszen az új képek a lakásodon kívül a kedvedet is felfogják dobni.