Borítókép: Egyperces arctisztítás edzés után? - FOREO LUNA mini 3 teszt

Egyperces arctisztítás edzés után? - FOREO LUNA mini 3 teszt

Kimerülten, sajgó izmokkal egy kiadós mozgás után azzal bajlódni, hogy rögtön alaposan megtisztísd az arcbőröd...van az úgy, hogy nem jön össze. A FOREO svéd beauty tech cég ígérete szerint a gymbagbe is könnyen belecsempészhető méretű okos arctisztító készülékkel viszont már 1 perc alatt elvégezhető az arctisztítás, ami a legdurvább edzés után is bele kell, hogy férjen.

Én az a típus vagyok, aki szeret a saját fürdőszobájában készülődni, direkt úgy választom ki az edzőtermet és a futó helyszínt, hogy közel legyen a otthonomhoz. Szívesebben rongyolok haza edzés után, mint hogy a kicsi, de annál párásabb helyiségekben kényelmetlenkedjek. Azt viszont többször tapasztaltam már, hogy bár alapvetően elég können kezelhető bőrtípusom van, az izzadás könnyed okoz random pattanásokat és egyéb bőrproblémákat.

A komfortzónám és bőröm állapotának megőrzése érdekében kíváncsian vágtam neki a kompakt méretű, sporttáskában könnyedén elférő FOREO LUNA mini 3 tesztelésének, amivel pillanatok alatt hatékonyan el tudom tüntetni a sport közben felhalmozódott szennyeződés és izzadtság 99.5%-át, ami a pórusaimat eltömítve galibát okozhatna.

Még edzés előtt letöltöttem a FOREO for you applikációját és regisztráltam a készülékemet. Az alkalmazásban 12 pulzálási fokozat közül választhatok, nyomon követhetem a kezeléseimet és innen indíthatom el a 30 másodperces Glow Boost programot is, ami tényleg expressz sebességű tisztítást végez. Külön imádom a Find my Luna funkciót, ami egy gombnyomással segít megtalálni a készüléket, bárhol is legyen a lakásban!

A FOREO for you applikáción keresztük kiválaszthatod milyen erősen pulzáljon a készüléked

A teszt során a FOREO Micro Foam arctisztítóját használtam, de az csodaeszköz bármilyen zselés állagú tisztítóval jól működik. A tisztítót eloszlattam az arcom két oldalán, homlokomon, orromon és az államon, a LUNA mini 3 készüléket kicsit bevizeztem, és vártam mit művel a bőrömmel a percenkénti 8000 T-sonic pulzálás.

Az apró szilikonsörték már tapintás alapján is érezhetően nagyon finomak, ezért a kezdeti félelmem, hogy valamilyen sérülést okoznak a bőrfelületen, gyorsan elillant. A pulzálás elsőre furcsának tűnt, de gyorsan megszoktam, az okos rendszer pedig 15 másodpercenként rezgéssel jelzett, hogy váltsak a tisztítandó területetek között.

Az orvosiszilikon sörték nem sértik a bőr felületét

Egy perc letelvétel a készülék magától kikapcsol, de annyira megtetszett a sörték állaga, hogy még egy kicsit átmentem a kényesebb területeken (nálam ez az orr és az áll). Ezután már csak leöblítettem az arcomat és a vízálló készüléket, szárazra töröltem mindkettőt és voilá, kész is voltam.

A FOREO készülékek vízállóak, így zuhany alatt is bátran használhatod őket

Az instant felfrissülésen kívül amit rögtön tapasztaltam, hogy bár alapvetően puha az arcbőröm, a tisztítás után teljesen más állaga lett, még egységesebb, ruganyosabb és persze láthatóan tisztább lett az arcom. Nem is kérdés, hogy mostantól minden edzésre jön velem!