szülinapi újság

Egyedi ajándék szülinapra

Közeledik apukád szülinapja, de nem tudod, mivel rukkolj elő? Ütős ajándékot szeretnél, de nem tudod, mi lenne a legjobb megoldás? Akkor jó helyen jársz, mutatunk pár érdekes ötletet, amikkel biztosan célba találsz.

Érdekes és különleges

Egy szülőnek a születésnapja általában egy fontos és meghatározó a gyermeke életében. Ha ez a gyermek már nem kiskorú, akkor igazán sok lehetőség áll a rendelkezésére, amik közül választhat. Ez lehet egy különleges ital, egy fényképes ajándéktárgy vagy éppen egy személyre szabott, egyedi élmény. Ez alatt azt értjük, hogy akár meglephetjük egy különleges autó vezetésével vagy éppen egy hőlégballonos repüléssel. Ha ennyire nem szeretnénk nagy dolgot, de mégis olyat választanánk, amire egész életében emlékezni fog, akkor nagyon jó választás lehet a Szülinapi Újság. Hogy ez milyen napilap, és mitől különleges? Bemutatjuk néhány sorban.

Szülinapi Újság

A Szülinapi Újság egy igazán különleges nyomdatermék. Számos különlegessége van, mint például, hogy az ünnepelt születésének a napján készült napilapokat öleli fel. A készítés során az aznap megjelent nyomtatott sajtó legfontosabb híreit foglalja össze, de nem csak ezért izgalmas. Az újság címlapján hozza le a nagyszerű hírt, miszerint megszületett az, akinek az ajándékot szánjuk. Ehhez nincs is szükség másra, mint egy egyedi köszöntőre és egy csecsemőkori fényképre, ami helyet kap a szenzációt bemutató cikkben.

Ezen felül van lehetőségünk az újságba beletenni egyedi rejtvényt, személyre szabott horoszkópot, sőt, még néhány extra elemet is. Mindezt 12 oldal terjedelemben és A/3-as méretben rendelhetjük meg.

Persze előfordulhat, hogy nincs kiskori kép az ünnepeltről. Ilyenkor sincs semmi vész, hiszen ebben az esetben egy kedves, korabeli grafika kap helyet a cikkben.

Természetesen a Szülinapi Újságot többféle kiadásban is átnyújthatjuk az ünnepeltnek. Ez lehet a már fent említett formátum, de kaphat bőrkötést is, vagy adhatjuk korabeli újságlapozóval is. A lényeg, hogy mutatós és egyedi legyen. Sőt, akár merített hengerben, vagy akár csak a címlapot, képként is adhatjuk ajándékba.

Ha még mindig nem döntöttük el, hogy mi az ideális ajándék, akkor még az is a Szülinapi Újság megrendelése mellett szól, hogy akár az ünnepelt címére is kérhetjük a postázást, így azonnal meg is kaphatja, ahogy elkészül.

Sőt, ha utolsó pillanatban olvasod ezt a cikket, vagy éppen nem jutott más az eszedbe, ezt az újságot akár SOS is megrendelheted, aminek köszönhetően akár még aznap is átveheted a budapesti telephelyükön.

Kell ennél több, izgalmasabb, személyesebb ajándék? Arról nem is beszélve, hogy anyagilag sem megterhelő, ha ezt választod. Mindenki jól jár vele, és a meglepetés is garantált!