Borítókép: Bluetooth távvezérlő, amellyel minden elektromos kapu könnyen irányítható

Bluetooth távvezérlő, amellyel minden elektromos kapu könnyen irányítható

Napjainkban okoskészülékekkel már minden megoldható. A mobiltelefonra telepíthető alkalmazások segítségével interneten vagy Bluetoothon keresztül irányíthatóvá válik otthonunk. Ezeknek a készülékeknek hála, nem szükséges otthon lennünk ahhoz, hogy bekapcsoljuk a fűtést, elindítsuk a mosást, vagy éppenséggel nem kell kiszállnunk autónkból, hogy kinyissuk a kaput. Szinte minden automatizált folyamat összeköthető eszközünkkel.

Okostelefonok minden esetben az embernél vannak, mivel szükségesek a mindennapi munkavégzéshez. A telefonra telepíthető kezelő applikációk azért nagyszerű találmányok, mert nincs szükség egy plusz eszközre ahhoz, hogy irányítani lehessen az adott készüléket, mindemellett kezelése is egyszerű, mivel a már meglévő eszközt ismeri az ember.

A Bluetooth távvezérlő előnyei

Okostelefonnal távolról nyitható és zárható otthonunk, irodánk vagy műhelyünk ajtaja, legyen az bejárati kapu, garázsajtó, szárnyas, toló- vagy úszókapu, működéséhez csupán megfelelő program telepítése és internetkapcsolat szükséges. Mindemellett az applikáción keresztül akár jogosultságokat adhatunk és vehetünk el távollétünkben.

Nyitási vagy zárási hiba esetén a program nyitásérzékelője egyből értesít bennünket a kapu állapotával kapcsolatban, hogy valami nincs rendben, így gyorsan orvosolható a felmerülő probléma. A készülék a meglévő távirányítással működő kapuhoz könnyedén csatlakoztatható, és a távirányító lecserélhető mobiltelefonukra, amelynek köszönhetően nem kell félni attól, hogy véletlenül az irodában marad vagy elveszik a távirányító, mivel telefonunk, amelyre nagy figyelmet fordítunk, mindig kézben van.

Miben lehet segítségedre a rendszer?

A rendszer segítségével engedélyt lehet adni vagy éppenséggel elvenni akár 20 felhasználótól is, így a mobiltelefonjukról indított ingyenes hívás segítségével, vagy az applikáció letöltését követően már ők is képesek lesznek vezérelni az elektromos kaput. IP kamera felszerelésével akár elő képet is kaphatunk a kapu állapotáról és a kapun be- és kihajtó személyekről az applikáció segítségével.

A kültéren elhelyezett távvezérlő működése szélsőséges időjárási körülmények mellett is biztosított, így -20 és +70 Celsius fok között is kiválóan működik. Mindemellett ellenáll a csapadéknak, így nyugodtak lehetünk esős időben is.

Amennyiben te is szeretnéd kényelmesen kezelni az otthonodban vagy a munkahelyeden lévő kapukat, valamint szeretnél megbizonyosodni arról, hogy csak az illetékesek képesek bejutni, akkor keresd fel a netker8.hu weboldalát, ahol számos lehetőség közül válogathatsz.