Borítókép: Hosszútávon együtt

Hosszútávon együtt

Forrás: Nemzeti Sport
Adott Magyarország egyik legnépszerűbb autómárkája és egyik legnépszerűbb tömegsportja. Törvényszerű, hogy az Opel és a futás egy ponton összekapcsolódjon.

Szoros partneri együttműködések vagy versenyeken való aktív részvétel, a közös célok felé felváltva haladnak négy keréken és két lábon.

Az OPEL 2012 óta hivatalos szállítópartnere a Tankcsapdának, ami nem csoda, hiszen Lukács Laci, a zenekar frontembere szerint az egyik legfontosabb tulajdonság a megbízhatóság - legyen szó emberekről vagy a "tökéletes autóról".

Laci számára a futás nem csak kikapcsolódás, hanem saját határainak feszegetése, testének karbantartása is, ami elengedhetetlen állóképességet ad.

Számomra nagyon fontos az, hogy egy koncertet végig bírjak szuflával és erre nem is igen lehetne jobb tréninget és szinten tartást kitalálni, mint a futás. Egy félmaratoni táv a maga kb 100-110 percével időtartam szempontjából nagyon jól párhuzamba állítható egy Tankcsapda koncerttel.

Fit.Love.Réka idén tavasszal lett az Opel futónagykövete, az együttműködésük első állomása a gödöllői Kastélyfutam verseny volt, ahol Réka félmaratoni távot teljesített, az Opel pedig főszponzorként volt jelen. Bár az első mérföldkő mindig emlékezetes marad, Réka kedvenc élménye mégis Dolomitokban megrendezett Lavaredo Ultra Trail verseny volt, ahova az Opel támogatásával juthatott el.

A Dolomitok csodás környezetet adott életem leghosszabb, 11 órás futásának. A valaha volt legnagyobb szintkülönbség igazi kihívás elé állított a maga 2600 méterével, de boldog voltam, hogy feszegethetem kitartásom határait, majd végül sikerrel leküzdöttem az akadályokat.

Boros Linda az Opel kiemelt ügyfélkapcsolati igazgatója, akinek a sport mindig is az élete szerves része volt, a futás pedig színesebbé teszi a mindennapjait. Néhány kilométerrel indult, amit aztán a félmaratoni, maratoni távok követtek egészen 2017-ig, amikor lehetőséget kapott, hogy részt vegyen egy céges jótékonysági futáson, 62km-es távon. Az ehhez szükséges tudatos és hosszútávú, Ensporttal zajló felkészülés terelte az ultratávú futások és új kihívások irányába.

Idén is terveim között szerepelnek hosszabb-rövidebb távú versenyek, ami közül az egyik legkedvesebb számomra WizzAir Budapest Félmaraton lesz szeptemberben. Nem csak a táv hossza miatt, hanem mert Opel színekben veszek részt rajta, mint Futónagykövet és mint az Opel Flotta csapatának elhívatott tagja.