Borítókép: Hajrá, csajok! Eljött a ti időtök, megjelent az 1000 futótipp nőknek című könyv!

Hajrá, csajok! Eljött a ti időtök, megjelent az 1000 futótipp nőknek című könyv!

Most kezdesz futni? Szeretnéd átformálni az alakod? Szülés után térsz vissza a rendszeres mozgáshoz? Szeretnél javítani az egyéni csúcsodon? Mindegy, melyik kérdésre válaszolsz igennel, minden élethelyzetre tudunk használható tanácsot adni.

Ha eddig csak tervezted, hogy felveszed a nyúlcipőt, akkor itt az ideje! A legjobb társaságba keveredtél, és messze nem vagy egyedül. Kétség nélkül a futás a legnépszerűbb tömegsport a földön, hiszen nők tízmilliói koptatják az aszfaltot, salakot és füvet világszerte.


A futás történetesen a leghatékonyabb edzésforma: közel 70 kalóriát éget kilométerenként, erősíti a csontozatot és megelőzi a reumás betegségek kialakulását. Dán kutatók ráadásul kimutatták, hogy a heti másfél-két órás futás akár hat évvel is meghosszabbíthatja az életet.


Egy 5500 női futó bevonásával végzett felmérés szerint a megkérdezettek 66 százaléka érzi úgy, hogy a futás csökkenti a stresszt, segít megőrizni az egészséget, megbirkózni a mindennapi kihívásokkal és elérni a kitűzött célokat. (Arról ne is beszéljünk, hogy milyen fantasztikusan érzi magát az ember futás közben!)


Ennek a páratlan élménynek az elérésében segítünk. Mindegy, hogy eddig maximum csak a busz után futottál, most szeretnél 5 kilométerről félmaratonra váltani, vagy az egyéni rekordod megdöntése a cél – edzés- és táplálkozásterveink, biztonsági tippjeink biztosan segítenek a cél elérésében. Ráadásul élvezni fogsz minden futólépést az odáig vezető úton.

Főbb témák: tanácsok kezdőknek és a komolyabb (5k-tól maratonig) távra készülőknek, egészségmegőrzés kiemelve a csipő-, térd- és bokaproblémákat, továbbá táplálkozási tanácsok a célodnak (fogyás, maraton...) megfelelően.
Külön fejezet foglalkozik a kismamák edzésével, amiről nagyon ritkán esik szó.

MEGJELENT A RUNNER'S WORLD LEGÚJABB FUTÓKÖNYVE, az 1000 futótipp nőknek!

1000 Futótipp nőknek

1000 Futótipp nőknek

Ha elszántad magad, már meg is tetted a legfontosabb lépést a futóvá váláshoz. Amire ezen kívül szükséged lesz, azt mind megtalálod a Runner’s World kifejezetten nőknek szóló futótippjei között!

 

1990 Ft

2490 Ft

1000 profi tipp futáshoz

1000 profi tipp futáshoz

Segítségedre van szükséged az edzésterved kialakításához? Legyél teljesen kezdő, vagy vár profi futó, cikkeinkben megtalálhatod a számodra leginkább megfelelő edzésterveket.

 

1590 Ft

1990 Ft

1000 Edzéstipp futáshoz

1000 Edzéstipp futáshoz

Ha elszántad magad, már meg is tetted a legfontosabb lépést a futóvá váláshoz. Amire ezen kívül szükséged lesz, azt mind megtalálod a Runner’s World első könyvében. 1000 tippünk végigvezet az első lépéstől az első versenyig vezető úton.

 

1990 Ft

2490 Ft