Borítókép: Formás formulák - ha kell egy kis plusz az alakformáláshoz

Formás formulák - ha kell egy kis plusz az alakformáláshoz

Hiába a sok mozgás, tudatos életmód, ha vannak olyan területek, ahol a testünk szinte “ragaszkodik” a lerakódott zsírréteghez. Ilyen esetben élhetünk a kozmetikai kezelések adta lehetőségekkel és az otthoni vagy edzés közbeni bőrkezelő krémekkel, gélekkel. Bár zsírt nem falnak, de segítenek rugalmasabbá, ragyogóbbá tenni a bőrt és kezelni a kis hepehupákat a kényesebb területeken.

A hatékonyságáról híres koffein, fahéjolaj és a vadgesztenye fő aktív összetevője, az eszcin került a hűsítő gélbe. Érzékeny bőrűek is használhatják, de ha óvatos vagy, csinálj bőrtesztet!
Dr.Kelen Fitness Slim karcsúsító, zsírégető gél 4090 Ft beauty.hu

Az olasz luxuskozmetikai márka különleges innovációja az alakformáló, nyirokkeringést stimuláló tekercs, ami mérete miatt alkalmas az összes testfelületre. Bizonyítottan hatásos összetevőkkel (só, koffein, gyömbér, ázsiai gázló) átitatott tekercsek a problémás területeken már az első alkalom után látványosan segítenek.
Collistar alakformáló tekercsek 15 790 Ft lovebrands.hu

A Galvanic Body Spa-val működő gélt magában is használhatod, ha elsőre nem szeretnél komolyabban a zsebedbe nyúlni, hogy a készülékre is benevezz. A barna alga felveszi a harcot a narancsbőrrel, ha szorgalmasan és rendszeresen használod a terméket, meglásd, sokat javul majd a bőrtextúrád.
Nuskin ageLOC Body Shaping Gel alakformáló gél 21 819 Ft nuskin.com

Miért ne tudnád le egyszerre a bemelegítéshez ajánlatos első lépést a zsírégetéssel karöltve? A melegítő hatású, olajmentes gél ugyanis élénkíti a bőr mikrokeringését, és javítja a vér- és oxigénellátását.
Eredeti Aloe Vera Sport bemelegítő gél 3 in 1 1499 Ft alveolashop.hu

A hetekben robbant be a köztudatba a Dohoop karika, ami valójában egy magyar fejlesztésű, innovációs brand, amely már nagy követőtáborral büszkélkedhet. Zsírégető krémjük zöld teával, koffeinnel, uborka kivonattal, rozmaring olajjal és acetil karnitinnal segíti az alakformálást.
DoHoop Hooptima fitness krém, 5990 Ft, dohoop.hu