Borítókép: Egy férfi, ha szépítkezik: leteszteltük a dm sajátmárkás termékeit

Egy férfi, ha szépítkezik: leteszteltük a dm sajátmárkás termékeit

Forrás: Getty Images
Beauty pakkot kaptunk, és az az ötlet támadt a szerkesztőségben, hogy ezúttal egy igazi anti-piperkőc pasi tesztelje le a szépségápolási termékeket. Lássuk, mire jutott!

Ádámról tudni kell, hogy szereti a praktikus megoldásokat, nincs türelme krémekkel bíbelődni, így nála jobb alanyt nem is találtunk volna a tesztre, hiszen van egy olyan sejtésünk, hogy a férfi olvasóink többsége is ilyen!

balea seinz

Na, de lássuk, mire jutott:

Kezdjük azzal, hogy a feleségemtől folyton megkapom, hogy „az én koromban” (35 évesen) már jobban kellene figyelni férfiként is a szépségápolásra, de nagyon nehezen veszem rá magam, mert egy plusz macerának tűnik a mindennapjaimban. Így az ultimate kedvenc termékem általában az a fajta tusfürdő, ami testre, arcra és hajra is használható, szóval legegyszerűbb dolgom a Balea MEN 3in1 Ocean View tusfürdővel volt: épp ilyen, ráadásul nagyon tetszett benne, hogy a reggeli zuhanyzásnál plusz löketet adott ahhoz, hogy felébredjek, mert az illata nagyon frissítő hatású, ugyanakkor nem túl erőteljes, vagy mű, mert azt nem igazán szeretem.

Amire nehezebb rávenni magam, az az arcápolás, mert többnyire borostavágót használok, és nem szeretem külön elegyengetni az arcom csupaszon maradt részein a krémeket, úgyhogy jól jött (nem is tudtam, hogy már ilyen is van) a SEINZ. szakáll és arc balzsamja, amit az egész fejemre rá tudok kenni egy csapásra. Kicsit tartottam tőle, hogy a borosta alatt majd vajon hogyan szívódik be, de nagyjából ugyanolyan gyorsan, mint az arcom többi részén. Szóval, azt hiszem, ezt még én is fogom tudni használni, és a feleségem is örül majd, hogy ápolom a bőröm...

Nem tudom, hogy a többi férfitársam hogy van vele, de én sampont viszonylag ritkán használok. Szerencsére nem vagyok egy kopaszodós típus, de szeretném, ha ez így is maradna, szóval szívesen kipróbáltam a Balea MEN sampont koffeinnel, ami állítólag megerősíti és védi a hajgyökereket, így aki hajhullásra hajlamos, annak segít enyhíteni a problémát. Nos, én azt éreztem, hogy ez is kellemesen frissítő hatású termék, szóval nekem leginkább a hétfő reggelemet sikerült még extrán felpezsdítenie, és remélem, hogy a használatával hozzásegítem magam ahhoz, hogy sűrű maradjon a hajam még sokáig...

És, ha már sűrű haj: rettentő gyorsan is nő egyelőre, és amikor nem jutok el időben a fodrászhoz, igencsak különleges formákat képes felvenni a hajam, ilyenkor muszáj rásegítenem valamilyen formázóval, mert különben úgy nézek ki, mint Zoolander. A SEINZ. hajformázó paszta állaga először nem tetszett, mert darabos, viszont szépen el lehetett oszlatni a hajamon, és utána nem volt ragacsos hatása, plusz természetesen néztem ki, nem mint egy egy bezselézett hajú Backstreet Boy a ’90-esévekből. Egyébként gyakran hordok baseball sapkát, és akkor győzött meg igazán, amikor levettem, és utána pár mozdulattal a reggeli formázás után több órával is újra be tudtam lőni emberire.

Ahogy fent említettem, nem szoktam klasszikus értelemben véve borotválkozni, mert borostavágót használok, így ahhoz hogy kipróbáljam a Balea MEN érzékenybőrűeknek ajánlott borotvahabját, azt is be kellett vállalnom, hogy fél napot röhögjön rajtam a feleségem, mert már elfelejtette, hogy nézek ki arcszőrzet nélkül. Egyébként ahhoz képest, hogy millió éve nem volt leborotválva az arcom, nem irritálódott, és bár egy alkalom után nehéz megmondani, hogy valóban a habban lévő nyugtató hatóanyagok miatt volt-e, én elhiszem neki, mert korábban mindig kipirosodott azért valamennyire az arcom. Az illata és az állaga pedig korrekt, mint egy jó borotvahab.

ui.: Megfogadtam, hogy az arcbalzsamot tényleg rendszeresen fogom használni, és az első teszt óta ugyan már eltelt pár nap, de még mindig a reggeli készülődésem része!