Eliud Kipchoge, London Maraton

Te hány órakor szeretsz leginkább futni?

Forrás: Getty Images
A maratoni világcsúcstartó, Eliud Kipchoge kedvenc időpontja, amikor szívesen edz: reggel 6 óra. Neked van kedvenc időpontod, amikor ki nem hagynád a futást?

A 2 órán belüli maraton teljesítője az október 4-ei London Maratonra készül, amit ebben az évben kizárólag elit futók számára rendeznek meg. A versenyen a világ második leggyorsabb maratoni futójával, az etióp Kenenisa Bekelével együtt indul. A nemzetközi futóvilág izgatottan várja ezt az összecsapást.

"A jó edzésterv elengedhetetlen számomra. Mindig is teljes bizalommal voltam, edzőm, Patrick Sang iránt. Amikor elindulok egy versenyen, nincsenek kétségeim. Tudom, hogy a lehető legjobban felkészültem" - írta a napokban Instagramján Kipchoge.

Szerinted ki fog győzni az idei London Maratonon?
Az eredményei alapján Eliud Kipchoge, ez nem kérdés.
Kenenisa Bekele, aki hihetetlenül motivált és hasonlóan gyors, mint Eliud.
Runner’s World 2020/04 (digitális verzió)

Runner’s World 2020/04 (digitális verzió)

Ősszel is minden a futásról szól!

Bár az életünket felforgatta a járvány, futni mindig lehet, ezért a legújabb lapszámban is számos hasznos edzés- és táplálkozási tippel készültünk, hogy most se rekedj meg a fejlődésben. A címlapon Fördős Zét láthatod, aki a magazin belső oldalain megmutatta nekünk kedvenc futóhelyét és – kajarecepjeit is! Ne hagyd ki!

595 Ft