huawei watch GT runner

Személyre szabott edzések az órádban!

Forrás: Szigetvári Bence
Nemrég jelent meg a HUAWEI első, kifejezetten futóknak szánt órája, a WATCH GT Runner, ami számos funkcióval segít, hogy jobb futóvá válhass!

A Runner remek partner a mindennapokban, ha szeretnél fittebb, egészségesebb és jobb futó lenni, erről bővebben olvashatsz korábbi cikkünkben:

Azonban van egy fontos eszköz benne, mégpedig az Al Futóedző, amely személyre szabott edzéseket kínál.

De miért is hasznos, ha személyre szabott edzéseket végzel?

Sokkal könnyebben tudsz fejlődni, ha váltogatod a különböző edzéstípusokat (alacsony intenzitású futások, intervall, fartlek edzések, tempófutások), mintha mindig ugyanúgy futnál, ráadásul a sérüléseket is nagyobb eséllyel kerülheted el. Az viszont, ha mások számára készült edzéstervet használsz, nem a te adottságaidhoz, teljesítményedhez passzol, nem túl hatékony, hiszen így alul- vagy túledzheted magad.

huawei watch GT runner
Forrás: Szigetvári Bence
Kattints a képre és tudj meg többet!

A HUAWEI WATCH GT Runner folyamatosan viselve elemzi az alvásod, stressz-szinted, egészségi állapotod, figyeli az edzéseidet, monitorozza a pulzusodat, és ha megadod, milyen célra készülsz (pl. első 5K vagy épp maraton), akkor készít számodra egy tervet. De nem csak, hogy edzéstervet kapsz tőle, hanem ahogy fejlődsz (vagy épp gyengülsz egy hirtelen jött betegség miatt), újrakalkulálja a számodra optimális terhelést, így teljes mértékben igazodik hozzád.

Rendkívül pontos csuklós pulzusmérővel rendelkezik, a mellkaspántokhoz képest 96%-os pontosságú, a tejsavküszöbödet is nagyon jól belövi, így szuperül tudhatod, ezáltal az anaerob és aerob tartományban végzett edzéseket is behatárolhatod.

Na, indulhat az edzés?

huawei watch gt runner
Kattints a képre és tudj meg többet!