sportkulacs,kulacs futáshoz,kulacs sportoláshoz,kulacs

Sportkulacsok arzenálja: a legjobb palackok futáshoz

Forrás: getty images
A hidratáció fontos - ezt mindenki nagyon jól tudja. Ha ugyanis nem fogyasztasz elég vizet, romlik a teljesítményed és akár az is előfordulhat, hogy meg kell állnod.
sport kulacs,futás kulacs,kulacs futáshoz,sportkulacs,kulacs sportoláshoz
Forrás: Hámori Zsófia
Innen biztos megtalálod azt a kulacsot, ami számodra a legtökéletesebb futáshoz.

Ezért is lényeges, hogy a hosszabb futásaidra vigyél magaddal vizet. Igen ám, de a sok sportkulacs között nehéz lehet eligaznodni. Összegyűjtöttünk néhány különleges és hasznos darabot, amik gondoskodnak arról, hogy gyors legyél, ne pedig szomjas!

1. Salomon S Lab Sense uniszex futómellény

Ha nem szeretnél feleslegesen cipekedni, ez a 160 grammos mellény szuper kiegészítője lehet a futásaidnak. 2x500 ml puhapalack is belefér. Hálós anyaga miatt szuperül szellőzik, cipzáras zsebeibe pedig beleteheted a kulcsaidat és energiazseléidet is.

2. Ultimate direction Flexform sportkulacs

350 ml folyadék tárolására alkalmas. Lapos kialakításának köszönhetően könnyű kézben tartani, de akár a mellényedbe is be tudod tenni ezt a kulacsot.

3. Salomon puha kulacs kiegészítő szívószállal

A termék 500 ml folyadék tárolására alkalmas, elfér a hátizsákodban is, használat után pedig egyszerűen összetekerheted és elteheted a zsebedbe. A kiegészítő szívószállal (ezt külön tudod beszerezni hozzá itt) használva elég betenned a futómellényed zsebébe és egyszerűen pótolhatod az elvesztett folyadékot futás közben.

4. Reebok sportkulacs

A 300 ml-es sportkulacs szuper arra az esetre, ha a kezedben szeretnéd magaddal vinni a folyadékot. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes és jól kézre is esik.

5. MyHydrate okoskulacs

Az okospalack méri a napi folyadékbevitelt, emiatt fény-,és hangjelzéssel figyelmeztet, ha nem iszol eleget. Automatikusan alkalmazkodik a hőmérséklethez, emellett egy gyümölcstartó is jár hozzá, amivel könnyedén gyárthatsz házilag ízesített vizet.

6. Nike Duoble Flask futóöv

A futóöv két vizespalack tárolására alkalmas, a cipzáras zsebébe pedig bedobhatsz pár zsepit és a lakáskulcsodat is. Stabil kialakításának köszönhetően nem mozdul el, fényvisszaverő díszítése a láthatóságról is gondoskodik.

Olvasnál még a témában?