futás,kánikula

Kényelmes, és nagyon menő futócuccok, ha a kánikulában is edzeni akarsz

Forrás: Getty Images
Lassan csak eljön az igazi nyár, ám addig is érdemes beszerezni ehhez a megfelelő edzőcuccokat! Hiszen egészen másként érdemes felöltözni a legnagyobb forróságban, mint egy hűvösen kellemes tavaszi futás alkalmával! Ráadásul a JOY-NAPOK alatt most kedvezményesen juthatsz hozzá pár szuper darabhoz.

Míg tavasztól őszig érdemes rétegesen öltözni egy-egy futás alkalmával, addig a nyár egészen más tészta. Az ember legszívesebben a lehető legkevesebb ruhában indulna edzeni, ám ez sem jó ötlet: ha nap közben futsz, és nem a korai vagy a késői órákat választod, akkor a fényvédelem miatt nagyon fontos, hogy legyen rajtad egy réteg, ami véd a tűző naptól.

Persze az anyagválasztás mindennél fontosabb: most kell igazán törekedni arra, hogy olyan holmikat viselj, amik könnyűek, kényelmesek, ám remekül elvezetik az izzadtságot.

Ami még extrán fontos, az a fej védelme, hiszen a napszúrás nem gyerekjáték.

A JOY-NAPOK SUMMER SPECIAL alatt rengeteg futócucchoz kedvezményesen juthatsz hozzá: most tényleg érdemes beszerezni néhány praktikus, kényelmes, de menő darabot a meleg nyári edzésekhez!