futó nő

Biztos befutó: a legkényelmesebb futósort

Forrás: Getty Images
Se nem rövid, se nem hosszú, vagyis tökéletes. Pont annyit takar, amennyit szeretnénk, ha nem akarunk túl sokat villantani a combunkból, ráadásul nagyon kényelmes.

A biciklis fazonú futónadrágoknak rengeteg előnyük van a rövidebb vagy bővebb társaikkal szemben. Nem csak nagyon kényelmesek, hiszen megelőzhető benne a comb kidörzsölődése, de a hossza és az elasztikus anyaga miatt karcsúbb sziluettünk lesz, ami nők számára igencsak mérvadó szempont lehet. Arról nem is beszélve, hogy a tél kivételével minden évszakban viselhető a megfelelő felsőrésszel kombinálva!

Mégis sokan ódzkodnak a viselésétől, ezért össze is szedtünk pár menő darabot:

futósort

1. Csinos darab - Reebok 34, 97 Euro

A derékrésznél található átlós szabás nem csak optikai tuning, hanem azoknak a sportolóknak is kedvez, akiket kimondottan zavar, ha a köldökrész takarásban van.

reebok.com

2. Megspékelve - Adidas How We Do Tight 18 990 Ft

Kiváló izzadságelvezető és gyorsan száradó technológiát rejt a nadrág anyaga, hogy kényelmesebb legyen benne a mozgás.

Adidas – 1053. Bp. Váci utca 24.

3. Japán precizitás és minőség - Mizuno Impulse Core 9500 Ft

Szélesebb derékrész kapott a futónadrág, ezzel is támogatva azt, hogy minden a ”helyén maradjon”.

nyulcipobolt.hu

4. A tökéletes szürke - Under Armour Meridian Bike 19 522 Ft

Lehet szeretni és nem szeretni a szürkét, viszont ezzel az árnyalattal senkinek nem lehet baja. Sőt!

underarmour.com

5. A múltidéző kedvenc - Nike Sportswear Tech Pack 64,99 Euro

Ha valóban olyan praktikus a nem is annyira kis zseb a nadrág oldalán, mint amilyennek tűnik, akkor nyert ügyünk van. Mehet bele a mobilunk!

nike.com

6. Disco-Fever - Puma Evide 12 990 Ft

Ha lemaradtál a 70-es évek diszkó korszakáról, akkor most bepótolhatod. Újra felbukkant az aktuális trendek között ez az irányzat, főleg a színeket és az anyagokat illetően.

puma.com

7. Extravagáns minták nélkül - Desigual Sport 17 990 Ft

A patchwork mintáiról híres márka SPORT kollekciójában megtaláljuk az egyszerűbb darabokat is, hogy a márkahű vásárlók innen is csemegézhessenek.

answear.hu

Runner’s World 2020/03 (digitális verzió)

Runner’s World 2020/03 (digitális verzió)

Megjelent a Runner’s World nyári száma!

Kissé bizonytalan időket élünk a futás és sport terén is, kijárási korlátozás és elmaradt versenyek után belerobbantunk egyszer csak a nyárba, azt sem tudjuk, hogy vajon lesz-e ősszel versenyszezon vagy újra be kell zárkóznunk? A Runner’s World csapata optimistán gondolkodva olyan lapszámot állított össze, ami abban segít, hogy a jelen helyzetben kissé átalakult szokásaink közül megtaláld azokat a pozitívumokat, amiket érdemes tovább vinned a jövőben, és hogy csúcsformában készülhess fel az őszre testileg és mentálisan is!

595 Ft