simon szimi, birta brigi, edzes

Két ünnep között is fitten, otthoni edzéssel - Simon Szimi fitneszprezenter segítségével

Karácsony után sokan fogadják meg, hogy szeretnének egy fittebbé, egészségesebbé, csinosabbá válni az új évben, ehhez ad néhány tippet Simon Szimonetta fitneszprezenter.

Főszerkesztőnk, Birta Brigi Simon Szimi fitneszedzővel arról beszélgetett, hogy milyen típusú gyakorlatokat érdemes otthon végezni, ha szeretnénk formába hozni magunkat ebben az év végi punnyadt időszakban vagy akár majd a következő év elején, hiszen ebben az időszakban sokakban megfogalmazódik a vágy és a cél, hogy szeretnének erősebbek, fittebbek és formásabbak lenni!

Amit mindenképpen érdemes megfogadni:

  • tudatosan vágjunk bele az edzésekbe
  • kövessük a fokozatosság elvét

SZÓVAL, VÁGJUNK IS BELE!

Simon Szimi a fitnesz világában nőtt fel, édesanyja fitnesztermében hamar belekóstolt az edzésekbe, és bár gyerekként még nem ezen az úton szeretett volna elindulni, saját maga is edzővé vált. Később teszt jelleggel a fitneszversenyekbe is belekóstolt, és mivel az elsőn azonnal egy szép eredményt ért el, 3 évig meg is maradt itt, ezalatt az idő alatt számos országos bajnoki címet és egy világkupa győzelmet is megszerzett magának, 13 aranyéremmel gazdagodott.

Az évek alatt a funkcionális edzések lettek a kedvencei, és megalkotta saját edzésmódszerét a boost traininget is, ami ötvözi az erősítő gyakorlatokat a magas intenzitású intervall módszerrel, így igazán látványos változás érhető el vele igen rövid idő alatt!