Borítókép: Javítanál a futótechnikádon? Segítünk!

Javítanál a futótechnikádon? Segítünk!

Forrás: szaszafotó
Egyik olvasónk azt kérdezte szakértőnktől, Szántó Nellitől, hogy milyen módszerekkel tudna javítani a futótechnikáján és hol találkozhat a RW edzőivel. Íme a válasz:

Kedves Nelli!
Még sosem voltam futóedzésen, és nem tudom, hogy jó-e a technikám, illetve gondolom hogy nem jó. Néha szoktam a Margitszigeten futni. Ha van rá lehetőség, akkor nagyon örülnék, ha találkoznánk a szigeten és futnánk közösen, hogy aztán elmondd, hogy mit kellene másképpen csinálnom ahhoz, hogy el tudjak jutni arra a szintre egyszer, hogy le tudjam futni végül a szigetkört 1x megállás nélkül. Nem tudom mik a feltételei a közös edzésnek. Várom visszajelzésedet! Köszönöm előre is! Ildikó

SZAKÉRTŐNK, SZÁNTÓ NELLI VÁLASZA:

Kedves Ildikó!

Minden csütörtökön találkozhatunk reggel 6:30-kor a Margitszigeten, a Runner’s World futóklub edzésein. Ezeken az edzéseken nagy hangsúlyt fektetünk a helyes futótechnikára, így biztosan tudunk segíteni, hogy jobb futó váljon belőled.

Az egyik héten szigetkört futunk, a másikon pedig kezdőknek és haladóknak tartunk futóedzéseket Sipos Fannival.

Erről itt találsz egy összefoglaló videót:

Egy kis vizuális emlék a tegnapi futóklubról <3! Köszönjük az adidas Runners csapatának, hogy ők is velünk tartottak májusban, a RW Futóklub sztárvendégeiként, szuper bemelegítőként és lelkes futótársaként :). Mindenkinek köszönjük a lelkesedést, akik ott voltak velünk valamelyik reggelen, és ne feledjétek: JÚNIUSBAN IS TALÁLKOZUNK csütörtök 6:30-kor, vár titeket Nelli és Fanni, a RW Coach-ok! A videóért köszönet Szaszafotó-nak :*

Posted by Runner's World Magyarország on Friday, May 26, 2017

És íme néhány fotó a futóklubos edzésekről a bemelegítéstől a nyújtásig, itt nagyjából láthatod, hogyan zajlik egy edzés nálunk:

Várunk szeretettel! :) Üdv, Nelli

Ha neked is van kérdésed Nellihez, itt felteheted. A többi szakértőnkkel pedig az alábbi linkre kattintva ismerkedhetsz meg.