edzés otthon, edzés,

Home gym: a legjobb eszközök a nappalidba

Forrás: getty images
Ismét otthon edzünk, nyújtunk, erősödünk, kardiózunk, így ha eddig nem tetted, most itt az ideje beszerezni pár alapkelléket az otthoni sportoláshoz, ha már nem elégszel meg a saját testsúlyos edzésekkel!

A konditermek bezárásával nincsenek könnyű helyzetben azok, akik nem profi sportolók, ám az edzés a mindennapjaik szerves része. A futás persze mindig opció, ám a téli időjárás miatt ettől sokan óckodnak.

Így maradt a lakás és a fitneszvideók, saját testsúlyos edzések. Szó se róla, ennek is megvan a maga szépsége, de sokkal nehezebben veszi rá magát az ember az otthoni edzésre, mintha van egy megszokott hely, ahová eljár sportolni.

Ám az otthonlét nem lehet kifogás - segítünk pár dologgal, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy élvezetesebb legyen a négy fal között, csapat nélkül sportolni!

Készülj velünk az Ünnepekre!

Segítünk, hogy az ajándékokat beszerezhesd időben, biztonságosan és kedvezményesen. Keresd az ajándék kuponokat és vásárolj akár 60% kedvezménnyel, online! Válogass kedvedre hazai alkotók és vállalkozások kínálatából is a JOY-Napok alatt

#vegyélhazait: Női sportmelltartó – Tropic mintás- PATENT DUO, méret: L/XL

#vegyélhazait: Női sportmelltartó – Tropic mintás- PATENT DUO, méret: L/XL

Patentduo nadrághoz illeszkedő sportmelltartó, méret: L/XL

Ha S/M méretben keresed, ITT találod.

A Slowfashion mozgalom magyar képviselője a “Patentduo” nagy gondot fordít a magas minőségre, hogy sport nadrágodat több évig is viselhesd.

PatentDuo új őszi mintája, a tropic minta, a minta speciálisan egyedileg tervezett, limitált darabszámban készül.

 

A termék limitált számban elérhető webshopunkban!

9500 Ft