futás

Hogyan ünnepeld meg a nemzetközi futónapot?

Forrás: Cam Adams/Unsplash
Nem mintha különleges alkalom kellene ahhoz, hogy fussunk, de június első szerdáján azért jó megadni a módját!

Mi is lehetne a kedvenc napunk az évben, ha nem a Global Running Day?

Ez a nap egy kicsit még jobban a futásról szól, és megemlékezhetünk arról, mennyire is szeretjük ezt a sportot! De hogyan teheted emlékezetesebbé ezt a napot?

  • Nevezz be egy versenyre – ez idén még nagyobb lendületet adhat egy olyan időszak után, amin túl vagyunk, és akár egy környező ország családias kis versenyét is kinézheted, mert bizony egy új környezet is nagy motivációval bír!

  • Futás után egy ital? Akkor is, ha magányos farkas vagy, ma fuss együtt egy-két haverral, és utána üljetek be egy fröccsre/sörre/jegeskávéra valahova! Semmiség, de nagyon fel tudja ám dobni a napot!

  • Szerezz be egy új futócuccot – Ha már régóta szemezel egy új futómellénnyel vagy sorttal, de mindig megállapítod, hogy jól el vagy nélküle, mert úgyis tudod másra is költeni a pénzt, akkor ma engedd meg magadnak! Nem mondjuk, hogy gondolkodás nélkül vásárolj össze-vissza fölösleges cuccokat, de ha igenis vágysz rá, ma arra buzdítunk, hogy ajándékozd meg magad!

  • Csatlakozz egy virtuális kihíváshoz – számtalan márka indít ilyenkor challenge-eket, találsz például a Strava-n, a Garminnál, csatlakozz a közösségekhez, és ünnepeld együtt másokkal ezt a csodás futónapot!
Fizess elő a Runner's Worldre!