a hét befutói,befutók,futócuccok

A hét befutói: a hidegben is pörögjenek az edzések!

Forrás: Montázs: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan futócuccokat gyűjtöttünk össze, amik segítenek megtartani a lelkesedésedet a hideg, szeles és sötét januárban is!

futócipő,futópóló,futózokni

1/Hoka Arahi 3 futócipő

Maximális párnázottság, minimális súly – ez az új Hoka Arahi 3. Ha stabil futócipőt keresel, ami kényelmes, tökéletesen illeszkedik a lábadra, és segíti a természetes futómozgást, akkor próbáld ki a Hoka kedvenc stabil modelljét. Az Arahi 3 hozza a korábbi verziók összes innovatív tulajdonságát, de még légiesebb, középtalpa és sarokrésze pedig még tartósabb, hogy tovább gyűjthesd bele a kilométereket.

2/3D Thermo Ultralight póló

A téli hidegben tökéletes aláöltöző, ráadásul segít abban, hogy a hátizmaid a legjobb állásban maradjanak, így a csípőd, a térded és az ízületeid is védettek lehetnek. Remekül tart, ugyanakkor segíti az izmok oxigénellátását és a jobb regenerációt.

3/Adidas by Stella McCartney zokni

Nem csak szép dizájnú, de a bokádat is megfelelően védi, ami nem csak a stabilitás miatt fontos, de arra is érdemes ügyelni, hogy ne érje a hideg levegő. Nem izzad bele a lábad, komfortosan róhatod a kilométereket benne.