fejpánt, téli futás

A hűvös idő alapkelléke: fejpánt – mutatunk pár szuper darabot!

Forrás: Getty Images
A fejpánt nagyon praktikus darab, hiszen a füleket, homlokot védi, a hajat a helyén tartja, de nem túl meleg, mint egy sapka, és az izzadtságot is jól elvezeti. Létezik belőle bélelt verzió is, hogy a hidegebb időben is élvezhesd ennek a szuper kiegészítőnek az előnyeit.
fejpánt
Forrás: Getty Images, PR
 1. Csajos színekben pompázik az újrahasznosított, és ultraviola fény elleni védelemmel ellátott, hihetetlenül rugalmas fejpánt. A dörzsölésmentes kialakítás miatt ideális választás bármilyen aktív sporthoz, de akár egy hétköznapi outfittel is kombinálható.
  Buff Coolonet UV+Slim Headband 3490 Ft
  mountex.hu

 2. A kötött után a másik legkedveltebb anyaga a téli ruházatunknak, a polár. A Nike modell pont ilyen puha, meleg bélés kapott, hogy élmény legyen benne a mozgás. Az izzadságelvezető technológia a túlmelegedést szabályozza.
  Nike 34,99 Euro
  nike.com

 3. Ha létezik divatos fejpánt, akkor az Adidasnak sikerült megalkotnia az egyik legszebbet. Ez a modell inkább ajánlott azoknak, akik a hajukkal vannak gondban sportolás közben, és nem a fül, - homlok melegítés az elsődleges szempont.
  Adidas Aeroready Tennis Tieband 4490 Ft
  adidas.hu

 4. Ha már tapasztalt vagy a fejpántok terén, és most egy valóban meleg darabbal szeretnéd meglepni magadat, akkor vele elégedett leszel. A külső kötött rész, bolyhos belsőt kapott, ezáltal hihetetlenül kényelmes, puha és meleg.
  Salomon Original 4200 Ft
  mountex.hu

 5. Old School dizájn jellemezi a fejpántot, ugyanis a márka eredeti gyapjú kiegészítőjének újra álmodott verziója. Meleg, gyorsan szárad, került bele lélegző, - izzadságelvezető technológia, és elég rugalmas ahhoz, hogy bárki kényelmesen viselhesse.
  Under Armour ColdGear Reactor 24,99 USD
  underarmour.com