sporttáska duffel bag

Duffel Bag – minden (sport)cuccod egy helyen

A ’90-es évek ikonikus kiegészítői között szerepel a henger alakú, egykamrás sporttáska, amit most újra visszakaptunk a sok jó, praktikus korszakalkotó darab mellett.

Az első verziókkal tényleg a praktikumra fókuszáltak a gyártók: könnyűek és általában összegyűrhetőek voltak, hogy kis helyet foglaljanak el üres állapotukban. Ráadásul az előállításuk sem volt költséges. Azóta is belefuthatunk Duffel darabokba, de ezek már általában komolyabb paraméterekkel rendelkeznek, mint például a vastagabb és tartósabb anyag, megerősített vállpántok vagy az extra zsebek. Ha edzéshez, futó cuccaidnak keresel táskát, akkor ezek neked lettek kitalálva!

 1. Puma Active Training 12 490 Ft
  Sportosan nőies - a behúzott varrás és a tökéletesen megválasztott szín teszik különlegessé a táskát. Bármelyik nő szekrényében megfér egy ilyen mutatós darab!
  puma.com
 2. Helly Hansen Active 15 990 Ft
  Nem véletlen a vízálló anyag, ha olyan márkáról beszélünk, ami a vitorlázók szerelemeseit célozza meg. De, mint minden termékét, ezt is bátran ajánljuk, bármelyik sportágban mozogsz.
  hellyhansen.com

 3. Adidas 4THLTS 10 990 Ft
  Egy újabb újrahasznosított poliészter táska, amit olyan olajalapú hulladékból készítenek, mint pl. a PET palackok. Ha fontos számodra a környezettudatosság, akkor ezzel a termékkel tehetsz is a bolygóért.
  Adidas üzlet – 1052. Bp Váci utca 24.

 4. Reebok 8390 Ft
  Ha színében nem is, de főbb tulajdonságaiban minimalistának mondhatjuk ezt a Reebok táskát.
  answear.hu

 5. Oakley 90S Big 38 990 Ft
  A nevében is benne van a ’90-es évek, ami a dizájnban is visszaköszön a nagy terhelhetőségű TPU és a poliészter anyagból készül táskáról.
  store13.hu

 6. Patagonia Black Hole 40L 38 990 Ft
  A Patagonia márka garantálja az extra minőséget, kiegészítőik és technikai öltözeteik még tíz év múlva is fontos darabok lehetnek a gardróbodban. Figyelemfelkeltő a fényes fekete-piros dizájn, biztos lehetsz benne, hogy ezt a táskát sokan megjegyzik majd.
  spartoo.hu

 7. Herschel Packable 22L 8393 Ft
  Saját belső zsebébe gyűrheted magát a táskát, ha már nincs szükséged rá. Anyaga poliészter hasadásgátló szövet, hogy a terhelést és az ide-oda dobálást is jól bírja.
  mayfairselection.hu

 8. Fjällräven Greenland 30L 174,95 €
  Ha a tudatos vásárlók táborát erősíted, akkor a környezetbarát G-1000 Eco anyagból készült masszív anyagú táska neked lett kitalálva. A két belső cipzáras, hálós zseb pedig azért került bele, hogy kicsit áttekinthetőbb legyen a táska tartalma.
  fjallraven.com, mountex.hu

Runner's World Fuss Sérülésmentesen magazin

Runner's World Fuss Sérülésmentesen magazin

 

 

1495 Ft

1995 Ft