debreczeni dóri

Motiváció a javából! Alakformáló edzés a Dunán Debreczeni Dórival

Igazán impozáns környezetben, a Stopper Úszóház teraszán tartotta első Body Shape edzését Debreczeni Dóri. A nagysikerű rendezvényen több, közel ötven résztvevő dolgoztatta meg minden porcikáját, fantasztikus hangulatban.

Március óta már nem találkozhattunk Dórival sem közösségi futáson, sem edzésen, így szuper hír a rajongók számára, hogy a csendnek vége, és újra beindul az örökmozgó fitneszanyuka!

Nincs megállás, az edzések a nyár folyamán folytatódnak, sőt a korábbi sikeres modell és sportimádó hamarosan megnyitja saját prémium fitnesz stúdióját, ahol személyi edzésekkel várja majd az érdeklődőket!

debreczeni dóri
“A koronavírus keresztülhúzta a számításaimat, szerettem volna már áprilisban országos turnéra indulni. Szolnokon, Debrecenben, Győrben és Budapesten is lettek volna nyilvános edzéseim a tavasszal, de a világjárvány közbeszólt. Nyolc hetet Ausztriában töltöttem a családommal karanténban, majd a vírus elcsendesedésével újult erővel vágtam bele a korábbi terveim megvalósításába.

Március óta már nem tartok csoportos edzéseket. A megszámlálhatatlan közösségi futás és edzés élménye ráébresztett arra, hogy ez az, amit igazán szeretek. Az az igazság, hogy imádok futni, edzeni, és imádom ha segíthetek másoknak is a sport által. Nagyon hiányoztak már a nyilvános, közösségi sportesemények, ezért nagy boldogsággal tölt el, hogy újra együtt lehetek azokkal, akiknek átadhatom a mozgás adta élményt.

Mindenképpen olyan helyet kerestem az első óráim megtartásához, ami nyáron is csodálatos élményt nyújt, így esett a választásom, hogy naplemente előtt kezdjünk edzeni a dunai Stopper Úszóház panorámateraszán lenyűgöző kilátás tárul elénk. Ilyen környezetben még a legkeményebb erősítő gyakorlatok is könnyebbnek tűnnek.”
body shape

Dórival és a DDFitt program Body Shape edzéseivel ezentúl tehát minden kedden találkozhatunk 18:30-tól a Stopper Úszóházban. Tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma limitált, ezért előzetes regisztráció szükséges, amit a debreczeni.dori@gmail.com e-mail címen tudtok megtenni. Valamint figyeld Dóri Facebook oldalát, ahol minden eseményről elsőként értesülhess.