uth ultratrailhungary uth csanya terepfutas

Csanya 7+1 tippje az Ultra-Trail Hungary elsőbálozóinak

Forrás: Terepfutas.hu
A versenyfelkészülés utolsó heteiben az edzéseken kívül már érdemes a frissítésre és a felszerelés összeállítására is figyelni. Csanya tanácsai most elsősorban azoknak szólnak, akik az első UTH versenyükre készülnek, de a következő tippeket érdemes más versenyekre is magaddal vinni a későbbiek során!

2015. óta a Pünkösd Magyarországon egyet jelent a terepfutással, hiszen már hagyomány, hogy az ünnepi hétvége alatt került megrendezésre a legnagyobb hazai terepfutóverseny, a Salomon Ultra-Trail Hungary. Ha te is azon futók közé tartozol, akik az első terepfutó versenyükre készülnek a Pilisben, akkor olvasd el Csanya tanácsait.

Ki más is láthatna el profibb tanácsokkal, mint a Salomon Ultra-Trail Hungary főszervezője, aki terepfutóként és szervezőként is gondolkodik, így minden olyan hasznos, praktikus és fontos részletre felhívja a figyelmedet, amikre a nagy izgalmak közepette nem biztos, hogy az utolsó hetekben gondolnál.

A Terepfutas.hu alapítója egy csokorban összeszedte neked a leglényegesebb tudnivalókat, amelyeket érdemes alaposan elolvasni, és megfogadni a tökéletes élmény érdekében. Tanácsainak többsége nem csak a hazai terepfutó versenyeken, hanem akár bárhol a világban is megállják a helyüket, de elsősorban azokhoz szólnak, akinek még kevesebb tapasztalatuk van terepfutóként, és az első terepfutóversenyükre, legfőképp az első Ultra-Trail Hungary eseményükre készülnek.