futni, edzeni,

A legcsodásabb futóhelyek a világon - te merre indulnál, ha bárhova mehetnél?

Forrás: Jordan Siemens/Getty Images
Most őszintén: ha bármit, de tényleg bármit kívánhatnál az utazással kapcsolatban, te merre indulnál - mondjuk futni egy hatalmasat?

Rögtön rávágtam a kérdésre, hogy egy mesés, fehér homokos tengerpartra, mondjuk Fijire, aztán rájöttem, dehogyis - biztos iszonyú meleg lenne ott a futáshoz, és ha egyszer eljutok oda, inkább csak feküdni lenne kedvem az óceánparton egy gigantikus méretű koktéllal a kezemben...

Inkább újra visszamennék mondjuk Alaszkába - ahol jópárszor volt szerencsém futni még évekkel ezelőtt. Ha valahol, a nyári évszakokban ott aztán ideálisak a körülmények a futáshoz, ráadásul annyira magával ragadó a táj, az illatok, az erdők szépsége, hogy teljesen másról szólt számomra a futás, mint ahogy általában - a távról és az időről.

Június 2-án tartják a Nemzetközi Futónapot - ennek alkalmából megnéztem a Runner's World 2020-as listáját a legcsodásabb futóhelyekről szerte a világon, és kiválasztottam azokat, amik nálam is toplistásak. Kalandozz (és fuss velünk gondolatban) te is!

Runner’s World melléklet 2019 Futóchecklist egész évre, minden évszakra (digitális verzió)

Runner’s World melléklet 2019 Futóchecklist egész évre, minden évszakra (digitális verzió)

 

395 Ft