futni, futás,

Szemtelenül rövid, vagy csakis hosszú? Te mi alapján választasz futónacit nyárra?

Forrás: Getty Images/Igor Emmerich
Ahogy 20 fok fölé megy a hőmérséklet, te máris a lehető legrövidebb nadrágban indulsz edzeni, vagy télen-nyáron maradsz a jól bevált bokáig érő fazonoknál?

Bevallom töredelmesen, imádom a rövidnadrágokat, és idén már tél végén nekiálltam beszerezni egy-két szemtelenül rövid futónadrágot a kánikulára. Ám amikor eljön a hőség, a legtöbbször mégis a caprinadrágokra szavazok, mert valahogy komfortosabb benne a futás, a rövidnadrágok pedig megmaradnak otthonra, fűnyíráshoz, játszóterezéshez. De azért imádom őket!

Nem rajong ám mindenki az extrarövid futónadrágokért, pedig ezek tényleg irtó kényelmesek tudnak lenni, pláne akkor, ha te is nagyon izzadós vagy. Ám talán nálad is vannak napok, amikor rád tör a "shortfóbia" - és egyszerűen nem akarod mutogatni a lábaidat.

Mindkét esetre összeszedtünk most néhány szuper nadrágot, amiket a szezon előtt érdemes beszerezned, ha nyáron sem teszed parkolópályára a futócipődet. Ráadásul most extra kedvezményekkel szerezheted be őket - ne hagyd ki ezt a remek alkalmat!

Rekord mennyiségű kupon a JOY-napokon!

Országszerte több, mint 500 kupon elérhető a kedvenc márkáidnál a JOY-napokon, online formában is, hogy minél biztonságosabban vásárolhass! Válogass kedvedre hazai alkotók és vállalkozások kínálatából is 10-70%-os kedvezménnyel!