edzés,férfi,

3 tipp férfiaknak edzés utánra

Forrás: Getty Images/ svetikd
Rendszeresen edzel, de úgy érzed, itt az idő, hogy kicsit több időt szánj magadra? A tél, a gyakori otthonlét remek lehetőség sok mindenre - használd ki a lehetőségeket, és hozd magad csúcsformába!

1. Ne sajnáld az időt a forró fürdőre, a szaunára!

Edzés után fantasztikusan jót tesz az izmaidnak egy kis extra lazítás - erre pedig egy szaunra, infraszauna, de akár egy forró fürdő is tökéletes.

A szauna serkenti a méreganyagok távozását, a bőr tisztulását, és nem utolsó sorban csökkenti az izomláz mértékét. Ez utóbbi a forró fürdőre is igaz: bátran használj stresszoldó fürdőolajokat, amik segítenek ellazulni és oldják a feszültséget.

2. Jöhet egy regeneráló smoothie?

Egy kemény edzés után nem mindegy, mit eszel. Fontos, hogy ne ürítsd ki gondolkodás nélkül a hűtőt, hanem olyan fogásokat válassz, amik fehérjében, szénhidrátban gazdagok, feltöltenek vitaminokkal, tápanyagokkal, és regenerálnak is.

Egy smoothie ilyenkor abszolút tökéletes választás: a következők mind nagyon hatásosak!

3. Találd meg a tökéletes illatot!

A modern, magabiztos, sármos férfi ismérve az, hogy tudja, mire képes, jó benyomást kelt, ennek pedig az illat kifejezetten lényeges eleme. Ha pedig stílus és illat, akkor nem kérdés, hogy ezekben az olaszok verhetetlenek. Próbáld ki a Denim illatait, ami egy igazi, több éves múlttal rendelkező, ikonikus olasz márka komplett férfi testápolási termékekkel. Illatai összetéveszthetetlenek, megnyerőek és nagyon tartósak. Egy biztos: itt minden férfi talál egyéniségéhez passzoló illatot!

férfi, parfüm,
Forrás: Denim
Hódíts és nyerj! A Denimmel egyszerű, megmutatjuk!

A sikeres hódításhoz csupán két dolog kell: magabiztosság és jó illat. Ez utóbbiban számíthatsz a Denimre. Keressük a nyerő hódítókat és Magyarország kedvenc Denim illatát.

Egyszerre két játékot is elindítunk, amelyekben értékes nyereményekkel, akár egy vadonatúj Playstation 5-tel is gazdagodhatsz. De további nyeremények is várnak Rád.

További részletek a denimjatek.hu oldalon.