Debreczeni Dóri,futás,edzés,fut mami,futó mami

Mit fogad meg egy mami futó az újévben? Debreczeni Dóri elárulja!

Forrás: Bársony Bence
Itt a január, a fogadalmak hónapja, amikben bizony sokan elbuknak már pár nap elteltével. Ám arra mérget veszünk, hogy Debreczeni Dóri nem fog: ő nagyon tudatosan készül a 2019-es futószezonra – el is árulja, hogyan.

Rengeteget sportolsz: tettél fogadalmat január elsején?

Inkább célkitűzéseim vannak. Az életmóddal kapcsolatosan szeretnék egy új online programot kihozni a másik kettő mellé, ahol majd összekapcsolódik a futás és a fogyás. Célom, hogy ezáltal még több anyukának tudjak segíteni az egészséges test elérésében. Mostanában nagy volt a hajtás, az év leje is húzós, de tavasztól több személyi edzést szeretnék tartani. A konyhámat sem hanyagolom el 2019-ben: új alapanyagokat szeretnék kipróbálni, és csodafinom, egészséges ételeket készítek majd a családnak.

Debreczeni Dóri,mami futó,futás,edzés
Forrás: Soós Bertalan
Debreczeni Dóri és az adidas runners csapata

Futás 2019-ben: mik a terveid, és van valami, amit nagyon meg szeretnél valósítani?

Az mindig van! 2019-ben szeretnék a Párizsi Disneyland félmaratonon futni és a kisfiamat is magammal vinném. Jó lenne több terepversenyt beilleszteni az idei évbe, és a 10 km-es időmet is szívesen megdönteném. Talán a 32 km-es csúcsomat is növelném egy maratonnal…

Egészséges étkezés: mi az az egy dolog, amire biztosan nagyon figyelsz majd?

Hogy öröm legyen minden napunk, és persze az, hogy minél színesebben, változatosabban, zöldségben, gyümölcsben gazdagon táplálkozzunk!