büntetőkör podcast

Büntetőkör #42 - Beda Szabolcs és Szabó Sándor, az idei év két, kiemelkedően nagyot ment, nem-olimpiai futószámos atlétája

Végre megérkezett a Büntetőkör legújabb része!

Visszatértünk a nyári nagyszünetről! Nem is akármivel: itt lesz két részben Szabó és Szabi. Azaz Szabó Sándor és Beda Szabolcs, az idei év két, kiemelkedően nagyot ment, nem-olimpiai futószámos atlétája.

Az egyik aszfaltos, másik terepes, az egyik vegán, a másik húsevő, az egyiknek van edzője, a másik magányos harcos, az egyik 40 fölött van, a másik még a húszas éveit tapossa. Beszélgetünk a kezdetekről, karrierről, atlétikai felfogásról, szponzorációról, versenyszellemről, példaképekről. Szabi idén a 12-24-48h OB címeket is begyűjtötte, Sanyi pedig a WMRA (Hegyi Futás Világszövetsége) világkupa-sorozatában lett ezüstérmes. Mindig ott van az elitben a Skyrunning Vertical vébéken is. Mindkettejük mögött több évtizedes sportolás, több száz trófea és érem van. Szinte mindenben ellentétei egymásnak, ám a futás szeretete, a gyorsaság és nyilván az eredményesség mégis összeköti őket.

ITT HALLGATHATOD MEG A BESZÉLGETÉS ELSŐ RÉSZÉT:

A KORÁBBI BÜNTETŐKÖR ADÁSOKAT PEDIG A KÉPRE KATTINTVA TALÁLOD: